fbpx

eXpression Pop-In

eXpression Pop-in är en yta i MVG-gallerian som prototypats fram av studenter under en 12-h workshop för att sedan designas och utformas till en kreativ, inkluderande, trygg och tillgänglig plats i staden.

Kreatörer som deltar i något av eXpressions program har tillgång till lokalen och kan bland annat visa upp sina varor eller tjänster i form av utställningar, arrangera events och pop-ups. Dessutom arrangerar eXpression vissa workshops och föreläsningar i lokalen.

eXpression Pop-In har tagits fram i samarbete med fastighetsägaren Mofab med syfte att låta nya entreprenörer ta plats i stadskärnan. Genom samarbetet utmanas den traditionella handelsplatsen samtidigt som flödet till gallerian ökar och företag kan testa nya affärsmodeller.
Vi tror på en framtida hållbar handel där vi genom vår närvaro tillsammans med övriga aktörer i staden vill skapa en nyfikenhet bland besökare.

Senaste nytt om eXpression Pop-In

Nyheter

Starka Umeåaktörer i samtal om framtidens hållbara handel

På fredag bjuder eXpression Umeå, med sin satsning Future Retail Lab, in till samtal om Umeås handel och framtida stadsutveckling. Deltar gör Umeås näringslivschef Peter…

Nyheter

eXpression Umeå bjuder in till workshop i värdskap

eXpression Umeå och Future Retail Lab bjuder in till en workshop med Anki Berg, Kulturinformation. I den här workshopen berättar Anki Berg om förutsättningarna för…

För mer info

Anna Wikholm

Kjellberg

Affärsutvecklare, Future Retail Lab