fbpx

SISTERS IN LAW TAR IN EXTERN KAPITAL

SISTERS IN LAW TAR IN EXTERN KAPITAL

Sisters in Law som vunnit pris för bland annat Årets Unga företag samt Årets startup i Umeå tar nu in investerare. Visionen är på sikt att bli så mycket mer än bara bröllop. “Vi ska minst dubbla omsättningen i år och satsa på att bredda vad vi erbjuder inom bröllop men även bli en livsstilsportal för den moderna kvinnan.”

Sisters in Law, som är en av Skandinaviens största bloggar inom bröllop med tillhörande magasin och som även har två egna varumärken inom bröllopsmode, tar nu in externt kapital. Evelina Boström genom Eventail Invest AB går nu in i Sisters in Law i rollen som affärsutvecklare och tar även en plats i styrelsen.

– “Eventail betyder solfjäder på franska och det är så jag ser på min portfölj. Del för del bygger jag upp min portfölj med hållbara bolag i tiden. Jag driver sedan tidigare STYLELEVEL.COM och gjorde senast förra året en investering i SWEDISHBEAUTYFACTORY.COM där vi säljer naturlig skönhet online.” Berättar Evelina och fortsätter:

– “Min stora passion ligger i skapande och affärsutveckling och denna satsning passar så bra med mina tidigare erfarenheter. Jag har passande nog även jobbat med just bröllop då jag är utbildad florist i grunden.”

-“Ja, det är en bonus att Evelina har stor erfarenhet inom e-handel, sociala medier, mode, affärsutveckling och tidigare jobbat mycket med helhetslösningar inom bröllop.” Säger Zanna Metzer, grundare av Sisters in Law.

Kristina Grahn, också delägare, instämmer.

– “Vi vet att Evelina kommer att vara en stor tillgång och att vi tillsammans kan ta bolaget till nästa nivå.”

Förutom att satsa mer på bröllop vill de även bredda Sisters in Law mot en helhetsplattform för den moderna kvinnan, vilket de ser som ett naturligt steg i företagets utveckling.

– “Våra främsta läsare är kvinnor, men efter att de har gift sig är de så klart inte intresserade av bröllopsinspiration längre. Genom att addera livsstil kan de som gillar den stil vi förespråkar på bröllopsbloggen fortsätta inspireras i sin vardag.” Berättar Zanna.

“Zanna och Kristina är två extremt målinriktade, kreativa och duktiga kvinnor som nått stora framgångar och skapat ett välkänt varumärke på kort tid. Det ska bli så fint att se vilka stordåd vi kan åstadkomma tillsammans”, avslutar Evelina.

Visionerna är stora och många och nu börjar trions arbete framåt.

Nyheter

Pandemi och tillit lägger grund för nya affärsmodeller

Nyheter

Nyskapande arkitekter lär pensionärer graffitikonst

Nyheter

Kreatörer startar Popup-koncept i Utopia

Landshövdingen på besök hos eXpression Umeå

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.