YOUNG STARTUP DAY ÄR TILLBAKA

 In Event

För femte året i rad anordnas Young Startup Day, en dag för unga entreprenörer och unga med entreprenörsdrömmar i Umeå och regionen. Eventet äger rum den 6 november och nu presenteras vilka som gästar årets eventet för att dela erfarenheter, inspiration och konkreta tips.

Young Startup Day är eventet som ska inspirera och peppa unga personer i Umeå och regionen att vilja och våga satsa på sina affärsidéer. Eventet arrangeras för femte gången i ordningen den 6 november på Väven i Umeå.

Bland talarna finns den lokala entreprenören och nöjesprofilen Tobias Sedlacek. Sedan 2016 driver han företaget Team Scandi – ett modevarumärke som skapar ett enat uttryck för skandinavien, men vars kollektioner når långt förbi skandinaviens gränser. Under Young Startup Day berättar Tobias om sin entreprenörs- och företagarresa.

Eventet gästas även av Ishtar Touailat, global chef för AI och Innovation på TechBuddy som erbjuder personlig teknikhjälp hemma hos kunden, oavsett produkt eller leverantör. Ishtar har under sin karriär fått stor uppmärksamhet för sitt entreprenörskap och sitt sätt att leda företag och mottagit en rad priser och utmärkelser, bland annat har hon korats till framtidens kvinnliga ledare och näringslivets mäktigaste kvinnor. Ishtar kommer att prata om innovation, entreprenörskap, mångfald och inkludering.

Under förmiddagen får vi även lära känna de tre företag som nominerats till utmärkelsen ”Årets unga företagare” på Umeågalan 2019, inför att vinnaren presenteras nästföljande dag.

Anmälan är öppen. Vi kommer också att livesända eventet så att personer runtom i hela Västerbotten kan ta del av programmet, säger Kerstin Edvardsson, BIC Factory, medarrangör till eventet.

Young Startup Day arrangeras av Umeå kommun, Ung Företagsamhet Västerbotten, BIC Factory, Länsstyrelsen Västerbotten, Uminova Innovation, eXpression Umeå och Aptum.

För mer information, kontakta:

Kerstin Edvardsson, BIC Factory, kerstin@bicfactory.se 070-675 97 38

Anmälan: https://young-startup-day-2019.confetti.events
Plats: Vävenscenen i Väven, Umeå (Västra Strandgatan 8, ingång från Rådhusparken eller älvssidan)

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search