Perigon

Nanny Ålander

Perigon är ett företag som är specialist på produktfotografering, och erbjuder både konceptuellt produktfoto och en ny typ av interaktiva produktfoton. Perigon betyder ett helt varv runt och är synonymt med det angreppssätt på vilket vi väljer att se på produkter, det vill säga en helhetssyn både rent konkret genom 360-fotografering och dels genom att sätta in produkten i en kontext som överensstämmer med konsumentens drömbild eller ur sitt verklighetsnära sammanhang. Den konceptuella bilden blir en representant för en livsstil som speglar konsumentens önskan att köpa produkten. Perigon värdesätter kvalitet framför kvantitet, där bildskapandet tangerar det konstnärliga och estetiskt tilltalande framför det slentrianmässiga och massproducerande. Bilderna ska ge en känsla av det genuina och personliga.

Perigons filosofi är att alltid väga in ett hållbart perspektiv. Det finns en efterfrågan bland konsumenter efter produkter som kommunicerar det goda för samhället, miljön och jämställdheten. Vi ser att företag som har ett holistiskt sätt att närma sig hållbarhet har ett enormt försprång bland medvetna konsumenter.

Nanny Ålander som står bakom företaget är utbildad fotograf i Gestaltande fotografi (Gamleby folkhögskola), Digital fotografering och bildbehandling vid Jönköpings universitet och Umeå universitet. Hon är också utbildad webbdesigner (Högskolan Väst).

Hemsida:
www.perigon.nu
www.nannyalander.com

Facebook:
Perigon
Fotograf Nanny Ålander

Instagram:
@perigon_studio

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search