Affärsutvecklare till eXpression Umeå

 In Nyheter

2019 startar eXpression Umeå den nationella acceleratorn Future Retail by Sweden i samarbete med Svensk Handel och Umeå universitet och vi söker en ny stjärna till teamet. Tjänsten som affärsutvecklare ligger nu ute och vi väntar på din ansökan. Framför dig ligger möjligheten att arbeta i en av landets ledande företagsinkubatorer inom kulturella och kreativa näringar, du blir del av ett starkt team och du fyller en viktig funktion i organisationen.

Brinner du för affärsutveckling, bolagsbyggande, nya affärsmodeller, finansiering och nätverkande? Drivs du av att lyfta fram andra människor? Får du energi av sociala sammanhang? I så fall skall du söka denna tjänst! Vi söker dig som har intresse för att hjälpa företag i vår kommande satsning Future Retail by Swedenoch bolag som befinner sig i senare skeden i sitt bolagsbyggande och strategiska affärsutveckling.

Dina arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare är din huvuduppgift att hjälpa entreprenören att utveckla sin affär och bygga sitt bolag vidare. Tillsammans med entreprenörerna i de bolag du stöttar arbetar ni med affärsutveckling, marknadsstrategier och organisationsutveckling. Det är också möjligt att ni kan behöva ompröva befintliga affärsmodeller för att hitta en ny lösning som är gångbar på marknaden. I din roll kommer du att stötta bolagen med att hitta finansieringsvägar och investeringar för att kunna utveckla bolaget som planerat. Här spelar ditt nätverk och dina förmågor en viktig roll för dina möjligheter att utföra ett lyckat arbete.

Vi ser det också som viktigt att du arbetar aktivt med att utveckla dina befintliga nätverk så att de på bästa sätt kan stötta de bolag som du arbetar med. Det kan exempelvis vara i form av skyggstyrelsearbete, investeringsfrågor eller annan rådgivning som kan hjälpa företagen framåt.

Accelerator Future Retail by Sweden är en ny satsning inom inkubatorn och du bygger därför, tillsammans med programansvarig, upp strukturen för acceleratorn.

Din profil

För att passa i denna roll har du en relevant universitetsutbildning och vi ser gärna att du har förståelse för det akademinära innovationsstödsystemet. Du har en god kunskap om företagande inom kulturella och kreativa näringar – en stark näring i Umeå. Meriterande är om du själv har startat och drivit bolag. Vi söker en person som vill arbeta mellan 60 – 100% och är öppen för en lösning som fungerar för båda parter.

För att lyckas i denna roll har du erfarenhet av affärsutveckling, konceptualisering och finansieringsmodeller. Du förstår vision och strategier och har förmåga att ta in kunskaper om marknader, trender och affärer för att sedan tillämpa dessa i acceleratorföretagen. Du har god förståelse för den digitala affären och innovativa affärsmodeller.

Du följer upp insatserna och rapporterar direkt till VD.

Vi är ett litet agilt team som samverkar nära varandra och tillsammans med entreprenörerna i eXpression. Som person är det viktigt att du är driven och har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som samverkan i teamet är viktig. Du har en hög ambitionsnivå och är bra på att ta egna initiativ. Som person uppfattas du vara en ”doer”. Du kommunicerar öppet med teamet och är prestigelös i ditt förhållningssätt. Du får energi av att vara hjälpsam och tillmötesgående samtidigt som du kan vara tydlig och ställa krav så att mål uppnås.

Du kan uttrycka dig flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder ett kreativt och stimulerande arbete där du träffar många intressanta entreprenörer. Vi sitter i vackra lokaler på konstnärligt campus. Tjänsten är tidsbegränsad fram till och med 20200331 med möjlighet till förlängning.

Låter detta intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 20 januari.

Ansök
via www.clockworkpersonal.se.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult

Andreas Christiansen, via tfn: 0733- 51 27 46.

Om eXpression

eXpression Umeå är en akademinära företagsinkubator, en kreativ utvecklingsmiljö som stödjer utveckling av idéer och kunskapsintensiva företag inom kulturella, konstnärliga och kreativa näringar. I eXpression Umeå ser vi en framtid där värdet som skapas i och av kreativa och kulturella näringar berikar Umeå, som del i ett starkt, dynamiskt system från akademi i världsklass till entreprenörskap och företag i världsklass.

http://expressionumea.se/om-expression/

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search