AMAZON TILL UMEÅ

 In Event, Future Retail Lab, Nyheter

eXpression bjuder in till samtal med Anna Nordlander, entreprenör med många års erfarenhet av att bygga sin verksamhet via Amazon. Under förmiddagen ställer vi oss bland annat frågor om vad amazons inträde i Sverige kan betyda för vår stad Umeå. 

Anna Nordlander delar med sig av erfarenheter från tiden som VD vid e-handelsbolaget The Friendly Swede, ett svenskt bolag som byggde hela sin affärsmodell på marknadsplatsen Amazon. Anna visar vägen från företagsstart och etablering i Shenzhen, till att växa till en global organisation med huvudkontor i Uppsala. Anna delar också med sig av sina erfarenheter och kunskaper om hur Amazon fungerar och om den enskilt viktigaste framgångsfaktorn på Amazon – kundfokus.

Förmiddagen modereras av Annakarin Nyberg, programansvarig för Future Retail Lab på eXpression.

Om Anna Nordlander & The Friendly Swede
The Friendly Swede grundades av John Lundqvist 2011 och var ett av de första svenska företagen att sälja fysiska produkter via Amazon.com. I början av 2014 tog Anna Nordlander över rollen som VD för företaget och under sina två år som VD lyckades Anna och hennes internationella team mer än dubbla företagets omsättning och ta sig in på flertalet internationella marknader. Efter det har Anna fokuserat på att hjälpa andra företag att ta sina affärer till nästa nivå, med ett starkt fokus på Amazon och internationalisering. Anna var bland annat en av 14 officiella coacher för Amazon Tysklands program ”Framtidens kvinnliga entreprenörer 2018” och räknas idag som en av Sveriges främsta experter på Amazon.

Anmälan stängd, föreläsningen är fullsatt.

Tid & Plats
28 februari kl. 8.30—9.30 med efterföljande fika.
Vi håller till i gamla Tullkammaren, Thulegatan 1.

Recent Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search