fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

EXPRESSION + UMEÅ FASHION & DESIGN

EXPRESSION + UMEÅ FASHION & DESIGN

Årets Umeå Fashion & Design är avslutad och eXpression Umeå tackar för ett fantastiskt samarbete med arrangörer och kreatörer. Helgen avslutades med en grand final och vernissage i eXpressions Pop-in i MVG där de studenter som genomfört workshopen 12 hours of creativity under ledning av Anna Parry, visade upp sina resultat. Nästa steg i utvecklingen av eXpressions Pop-in i gallerian är att Maria Östensson, Östensson design studio inreder ytan.   

Maria höll även i den mycket välbesökta och uppskattade föreläsningen om framtidens upplevelsebutik på Rex under fredagen. Hundratalet intresserade deltagare kom för att lyssna till Marias föreläsning och fortsatte sedan vidare för att  besöka den framtida butik hon skapat i Utopia. Det gick även att läsa om butiken Future Shop i VK, lördag den 28 september.

I Utopia hölls också det intressanta panelsamtalet om framtidens hållbara handel, där representanter från acceleratorprogrammet Future Retail Lab deltog tillsammans med centrumledare och Umeå kommuns näringslivschef Peter Juneblad.

Ett flertal kreatörer från eXpression Umeå deltog i Creativ studio i MVG samt i Fashion pop-up i Utopia.

Nyheter

Bidra till ett tryggare och mer inkluderande Umeå i sommar

Tio nya kreatörer i vårens startup-program

Nyheter

eXpression välkomnar ny nationell strategi

Nyheter

Häng med på Young Startup Day 2024

signa upp för vårt nyhetsbrev