Natalie Carrion från Umeå – ett nytt stjärnskott på pophimlen

 In Nyheter

Den 20:e september släpper artisten och programledaren Natalie Carrion singeln Drip Drop, den första singel på hennes kommande EP Banana River. Singeln markerar starten på en ny riktning för den 22-åriga musiksensation från sápmi som nu tar steget ut mot modern pop.

Natalie Carrion är 90-talisten från Sápmi som blev popartist, låtskrivare och influencer över en natt. Med en fot i Sápmi och den andra foten på den lilla ön St.croix i Karibien skriver hon popmusik som präglats av hennes familj, hennes rötter och hennes nutid. 2017 uppträdde hon under Musikhjälpen och under hösten 2018 har hon även varit aktuell som programledare i SVT’s program ”jag röstar”.

– Jag är stolt över mitt ursprung och älskar att jag får förmedla kärlek till min kultur och musik via modern pop. Nu har jag landat i ett tydligt uttryck där alla bitar har fallit på plats, säger Natalie.

Modern pop som känns

– Människor i min närhet mår inte alltid bra och sorgligt nog försöker många att dölja det. Med Drip Drop vill jag säga att jag ser dig. Att jag finns här och det kommer att bli bättre. Som jag sjunger i texten ”även om du skulle vara åskan så skulle jag sitta och vänta mitt på havet.” det är kärlek och visar på hur stark en relation mellan olika individer verkligen kan vara, säger Natalie.

Natalie Carrion skriver alla låtar själv och inspireras bland annat av Monica Zetterlund och Laleh i hur de lyckas föra fram budskapet i texter och beröra andra.

Drip Drop är ett upprop till alla att se sina medmänniskor, sprida kärlek och ta hand om varandra.

Den släpps bland annat via iTunes, Tidal och Spotify den 20:e september.

Följ Natalie Carrion på sociala medier:

Instagram | Facebook | Spotify

 

För mer information, kontakta:

Natalie Carrion
Ring: +46 72 564 07 47
mejla: natalie@nataliecarrion.se

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search