ÖPPNING AV EXPRESSION POP-IN

 In Future Retail Lab, Nyheter

Äntligen har vi slagit upp portarna till vår Pop-in i MVG-gallerian. Tillsammans med våra kreatörer bjöds det på en magisk invigning där Anna Parry, Proto Projects berättade om den designsprint som blev startskottet till den välkomnande, inspirerande och lekfulla miljön som Maria Östensson, Östensson Design Studio därefter skapat i lokalerna.

Ett femtiotal inbjunda gäster var på plats för att fira och lyssna till intervjuer med studenterna från designsprinten samt på samtal med entreprenörerna från eXpression Umeå. De berättade om vad de kommer att göra i miljön vid olika tillfällen under de närmaste månaderna och den första helgen fanns Pia Stylist och Concept på plats i ett samarbete med Kaffefamiljen.

Marlene Johansson, VD vid eXpression Umeå klippte tillsammans med sina kollegor  det officiella invigningsbandet och därefter äntrade artisten Irene Moragas och Jonas Andersson scenen för att bjuda på ljuv musik. Mingelfaktorn var hög och det serverades matiga snittar från Tonka.

Det känns grymt att lokalerna äntligen står klara för våra kreativa näringar. Här kommer att ske intressanta samarbeten och entreprenörerna vid eXpression Umeå får en plats i stadskärnan för att skapa relationer, sälja och marknadsföra sina tjänster och produkter. Ett stort tack skall riktas till fasighetsägaren Mofab som vågar ge en inkubatorverksamhet den här möjligheten,  säger Marlene Johansson, VD eXpression Umeå.

Redan tidigare under dagen användes lokalerna till en workshop i acceleratorprogrammet Future Retail Lab, och vid lunchtid bjöds det på en mycket uppskattad värdskapsföreläsning med Mari Gustafsson, varuhuschef IKEA Umeå och Dino Jahic, sälj- och kundrelationschef IKEA Umeå.

Vi är oerhört glada över möjligheten detta ger oss alla för att skapa nätverk och tillgängliggöra hela vår verksamhet, säger Annakarin Nyberg, programansvarig Future Retail Lab eXpression Umeå.

För mer information om eXpression Pop-In vänligen kontakta Anna Wikholm Kjellberg, anna.wikholm@expressionumea.se eller Annakarin Nyberg, annakarin.nyberg@expressionumea.se.

Bild: Oskar Sandström

Fler bilder här.

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search