SISTERS IN LAW TAR HEM ANDRAPRIS FÖR SIN AFFÄRSIDÉ OCH POTENTIELLA TILLVÄXT

 In Creative Corporation, Nyheter

De prisas som norra Sveriges mest spännande kvinnligt ledda företag – Sisters in Law tar hem en andra plats i tävlingen Connect North Women för sin affärsidé och potentiella tillväxt.

Under torsdagen samlades investerare och andra kompetenser att för att träffa och utvärdera norra Sveriges mest spännande kvinnligt ledda kapitalsökande företag. Sisters in Law var ett av företagen som blev framröstade och kammade hem en andra plats i tävlingen.

Publiken och juryn fick rösta på alla företag på en skala mellan 1–10 om hur stora potential för tillväxt vi har. Så många trodde på vår idé, satsning och oss som entreprenörer, vilket känns fantastiskt roligt, säger Zanna Metzer.

Connect North Women är mötesplatsen där kapitalsökande kvinnliga entreprenörer träffar investerare och andra kompetenser för sitt företags utveckling. Connect North Women är branschöverskridande. Extra fokus läggs på företag inom miljö/energi. Prioritet är företag med säte i Norrland, men även bolag från övriga delar av Sverige och Norden kan vara med. Kapitalbehovet kan vara 1mkr eller mer.

Sisters in Law lanserades i november 2015 och är idag en av Sveriges största bröllopsbloggar med runt 17 000 unika läsare varje månad. Här står bohemisk elegans och kreativitet i fokus och de vill inspirera till att lyfta blicken från det traditionella och det man ”bör göra” till att istället se till det som blir mest personligt.

 

Kontakt

www.sistersinlaw.se

Zanna Metzer – Chefredaktör
zanna@sistersinlaw.se

Kristina Grahn – Designer på Ellen Marie Bridal
kristina@sistersinlaw.se

 

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search