STORT INTRESSE FÖR EXPRESSION VID ÅRETS ARKIPELAGOMÄSSA

 In Event, Nyheter

Arkipelago är sedan starten 2011 den viktigaste mötesplatsen mellan arkitekturstudenter och branschen. Arkitekthögskolan vid Umeå universitet (UMA) öppnade upp sina lokaler den 15 februari 2019 för att studenter och företag kunde mötas, ha ett utbyte av varandra och få en inblick i branschen.

eXpression var givetvis på plats och träffade framtidens arkitekter som visade ett stort intresse för både entreprenörskap och programmet Summer eXpression.

— Fantastiskt roligt att se ett så stort intresse för programmet och för er som är intresserade av att söka så öppnar vi upp för ansökan den 1 mars, säger Barbro Renkel, programansvarig för Summer eXpression.

Två av mässans besökare var Abrar Khudur och Casper Klarén som båda läser andra året Arkitektur vid UMA.

— Summer eXpression verkar vara en bra möjlighet att få utveckla ideér och tankar och se om det är något som fungerar och se om det är något som man vill hålla på med, arkitektur är också ganska konstnärligt men inte på samma sätt och det här är ett bra tillfälle att få frihet att utveckla den förmågan, säger Abrar.

— Jag tycker att det verkar som ett bra komplement att jobba i en annan skala till den stora skalan som vi arbetar i men med liknande designprocess, säger Casper.

Recent Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search