Välkommen Anna

 In Nyheter

Välkommen Anna Kollberg, ny Projektledare på Uminova eXpression!

Anna Kollberg är en välkänd designer med specialkompetens inom bl a innovation, konceptdesign och strategiska/kreativa processer. Hon har en kandidatexamen i Fashion Design Technology från University of the Arts – London College of Fashion och blandade erfarenheter från modebranschens skiftande led från företag som Stella McCartney, Topshop, WGSN- World Global Style Network och Peak Performance. Anna kommer närmast från ett uppdrag som konsult och framtidsstrateg på Kairos Future.

– Anna har bred erfarenhet från såväl strategisk verksamhetsutveckling och produktutveckling som projektledning och tillsammans med sin bakgrund som kreatör gör det henne till en perfekt kandidat att fortsätta arbetet att utveckla vår verksamhet säger Camilla Viklund, tf vd på Uminova eXpression.

– Det är med stor glädje och nyfikenhet som jag tar mig an detta nya uppdrag! Det känns otroligt stimulerande att få möjlighet att bygga, odla och skapa en grogrund för att hjälpa framtidens supertalanger här i Västerbotten, säger Anna Kollberg i ett pressmeddelande.

Anna tillträder sin tjänst den 3 oktober.

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search