fbpx

eXpression Pop-In

eXpression Pop-in var en yta i MVG-gallerian som prototypades fram av studenter under en 12-h workshop för att sedan designas och utformas till en kreativ, inkluderande, trygg och tillgänglig plats i staden. Ytan användes av entreprenörer som deltog i något av eXpression Umeås program i syfte att testa nya koncept, produkter, visa upp sina varor eller tjänster i form av utställningar, arrangera events och pop-ups. Dessutom arrangerades eXpression vissa workshops och föreläsningar i lokalen.

eXpression Pop-In arbetades fram i samarbete med fastighetsägaren Mofab med syfte att låta nya entreprenörer ta plats i stadskärnan. Genom samarbetet utmanades den traditionella handelsplatsen samtidigt som flödet till gallerian ökade och företag kunde testa nya affärsmodeller.

Nyheter om eXpression Pop-In

Nyheter

Testplattformen Pop-in tackar för denna gång

Hösten 2019 drog eXpression Umeå igång en pionjärsatsning i MVG-gallerian – tillsammans med fastighetsägaren MOFAB – med syfte att utforska framtidens hållbara handel och stadskärna….

Nyheter

Starka Umeåaktörer i samtal om framtidens hållbara handel

På fredag bjuder eXpression Umeå, med sin satsning Future Retail Lab, in till samtal om Umeås handel och framtida stadsutveckling. Deltar gör Umeås näringslivschef Peter…

För mer info

Anna Wikholm

Kjellberg

Affärsutvecklare, Future Retail Lab