NATALIE CARRION SIKTAR PÅ MELODIFESTIVALEN 2020

 In Press

Hennes glittriga poppärlor ska spridas över världen. 23-åriga artisten Natalie Carrion vet vad hon vill och är i dag på god väg att slå igenom på allvar.
– Jag vet vart jag är på väg och vad jag behöver göra för att ta mig dit. För mig är det viktigt att det blir rätt utifrån mina visioner, och när det blir det ger jag verkligen allt. Då kan inget stoppa mig.

Natalie Carrion är en driven artist med stora ambitioner som uppmärksammats för sin karaktäristiska röst, sina personliga texter och överraskande inslag av jojk. 2017 debuterade hon med det mjuka vispop-albumet ’En sång om livet’ och i år släpptes ep:n Banana River. På ep:n har hon utvecklat ett mer modernt popsound som hon framför på engelska. En av låtarna från ep:n, Love can be so hard, spelas just nu på P3 Sveriges Radio och NRK P3.

Även internationellt har man fått upp ögonen för Natalie Carrion som röner stora framgångar i Norge samtidigt som hon uppmärksammats av brittiska och amerikanska medier. Under våren fokuserar hon dock på hemmapubliken och spelningar i Sverige. Hon har även ett nytt mål i sikte, Melodifestivalen 2020.
– Jag skriver just nu på ny musik med ambitionen att en av de låtarna ska bära mig hela vägen till finalen i Globen. Tänk att få stå där och visa min passion inför svenska folket, det vore otroligt mäktigt, berättar hon.

Natalie Carrion har etablerat sig som en frispråkig och energifylld artist. Med sin röst tar hon plats i en tuff musikbransch och driver sin karriär framåt.
– Det är en tuff bransch att navigera och därför är det viktigt att lita till sin egen känsla och våga gå sin egen väg. Det finns så många åsikter om vad som är rätt och vad som är bra. Men låter man andra leda vägen är det lätt att gå vilse, konstaterar Natalie Carrion.

 

Fakta

Natalie Carrion är uppvuxen i Lycksele och bosatt i Umeå, med rötter i både Sápmi och Karibien. Under de senaste två åren har hon släppt debutalbumet En sång om livet och ep:n Banana River. Utöver detta har hon även, bland annat, hunnit med att leda valprogram för unga i SVT, uppträtt i svensk och norsk tv, inlett den internationellt livesända medaljceremonin vid skidskytte-VM i Östersund och skapat ledmotivet till SVT-dokumentären Sorgen mitt i bygden. I maj är Natalie Carrion aktuell igen med ny musik och den 12 april spelar hon i SVT:s Go’kväll.

Natalie Carrion @ Spotify

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search