Våra erbjudanden

VI VILL GE DIG DE BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA ATT UTVECKLAS

eXpression Umeås finns till för alla som har en affärsidé inom de konstnärliga, kulturella och kreativa näringarna och som har ett påtagligt driv att vilja utveckla sin passion till ett hållbart företag.  Vi erbjuder en effektiv och nytänkande inkubatormetod, en kreativ coworkingmiljö och labb i världsklass.

I vår inkubatorsmiljö ska du som entreprenör få chansen att testa och utveckla din affärsidé, innovationskraft och kreativa kompetens. Det är inte bara företaget, affärsmodellen eller idén som står i fokus utan även du som individ – därför är det viktigt att få chansen att provtrycka och utveckla sin entreprenöriella förmåga och växa som individ och företagare.

Hos oss gör vi detta tillsammans, genom att delta i olika affärsutvecklingsprogram ihop med andra entreprenörer, i coachsamtal med våra erfarna coacher och genom bygga relationer och nätverk med omvärlden.

Läs mer om våra program, unika miljö och erfarna coacher nedan.

Ta kontakt med oss och berätta om din idé

Har du en idé, innovation eller företag inom de konstnärliga, kulturella och kreativa näringarna? Hör av dig till oss, kanske kan vi hjälpa till att utveckla det ytterligare.

Våra program

eXpression Umeås kärnerbjudande är våra affärsutvecklingsprogram. Programmen är anpassade för att passa kreatörer med idéer, innovationer och företag inom de konstnärliga, kulturella och kreativa näringarna.

I programmen får du som kreatör möjlighet att provtrycka ditt entreprenörskap och entreprenöriella förmåga samt att du blir en del i ett community av andra kreatörer som vill utveckla hållbara företag.

Vår unika miljö

eXpression Umeå är en trygg plats att lyckas och misslyckas på. I våra miljöer omges du av kreatörer som också utvecklar sina idéer, innovationer och företag. I våra miljöer hittar du även prototypverkstäder i världsklass. I verkstäderna kan du på ett kostnadseffektivt sätt utveckla prototyper till nya produkter och tjänster som marknaden vill ha.

Affärscoaching

Att utveckla en idé och starta företag är en berg och dalbana av förhoppningsvis framgång och motgångar. Våra affärscoacher följer dig längs vägen som stöd, bollplank och ibland med utmaningar. Genom affärscoachning erbjuds du chansen att utveckla ditt självledarskap och resiliens (”motståndskraft”) som vi vet är viktiga egenskaper för att utveckla ett hållbart företag.

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.

Senaste artiklar
Stina Wallin eXpression Design
Stina Wallin designar tidlösa och funktionella trädgårdar
Joel Daria och Erik
Nytt samarbete skapar animerad film för forskare
Lash Lift Skellefteå AB. Foto: Stoffe Pettersson
Unga entreprenörer hyllades under Young Startup Day