FUNDEDBYME FÖRDJUPAR SAMARBETEN MED UMEÅS KREATIVA FÖRETAG

 In Creative Corporation

Carloline Båth, Campaign Manager på FundedByMe har i dagarna besökt drivna kreatörer hos eXpression Umeå för att fördjupa samarbetet och skapa möjlighet för crowdfundinglösningar och marknadsexponering för Umeås kreativa näring.

Vi passade även på att ställa några frågor till Caroline:

Berätta, vad är equity crowd funding?

Equity crowdfunding är ett sätt för entreprenörer att finansiera sitt bolag genom att vända sig till en större grupp människor och bjuda in dem till att bli delägare. Förutom möjligheten till kapital är crowdfunding ett fantastiskt sätt att få in passionerade ambassadörer som kan hjälpa bolaget vidare på olika sätt!

Vilka tips vill du ge ett företag som vill lägga upp en crowdfunding-kampanj?

Inför en kampanj är marknadsföringen viktig. Därför är det bra att tidigt börja fundera på vilka grupper en vill bjuda in till kampanjen. Många gånger är kunder och folk som visat intresse för ens produkt/tjänst relevanta grupper. Om bolaget inte redan har byggt upp ett nätverk kring varumärket, rekommenderar jag att börja med detta!  

FundedByMe jobbar med aktiebaserad crowdfunding och erbjuder en teknisk plattform samt rådgivning för bolag som vill ta in kapital. 

Frågor
Marlene Johansson
070-674 95 39
Marlene.johansson@expressionumea.se

Recent Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Fredrik Petrusson, Designchef Sigr visar senaste kollektionen