NATALIE CARRION GÖR LEDMOTIV FÖR ETT AV SVTS JUST NU MEST POPULÄRA PROGRAM

 In Creative Corporation, Press

Den 22 åriga artisten och låtskrivaren Natalie Carrion som nu är i ropet, har tillsammans med musikern Jonas Strandgård gjort ledmotivet för ett av SVTs just nu mest populära program “Sorgen mitt i bygden”

-Det har varit ett otroligt spännande och fint jobb. Folk ser mig ju när jag är ute och spelar som artist, men jag gör otroligt mycket musik utöver det och det här jobbet var unikt.

Sorgen mitt i bygden är en svensk dokumentärserie som visar hur små samhällen påverkas då det värsta händer. Hur man kan hjälpas åt att gå vidare och också ha modet att våga leva. De två första avsnitten handlar om hur ett 50-tal ungdomar från Ängskolan i Skene såg fram emot en skidresa till Jämtland. Men allt slutade i en katastrof. I serien så får man höra drabbade ungdomar och föräldrar berätta om sorgen som skakade en hel bygd och hur de gått vidare.

-Det är ett program som jag har svårt att tro lämnar någon oberörd, men serien är producerad på ett så vackert sätt så att även fast det är mycket sorg den speglar så får man också tillfälle att känna glädje och tacksamhet.

Att få möjlighet att genom text och melodi, både sätta ord och melodi på något som är så svårt, det är en spännande utmaning och också ett förtroende som jag valt att förvalta väl. En dröm för mig som musiker där jag bara får gå in i en kreativ bubbla och bara leverera, säger Carrion.

Med musiken lyckas inte bara Natalie tillsammans med Jonas Strandgård beröra, de sätter även en norrländsk prägel där samiska rötter finns med.

Två avsnitt av serien ligger nu ute på SVT Play. I maj kommer hela serien att sändas i Broadcast.

Kontakt

Mail: nataliecarrions@gmail.com
Instagram: @nataliecarrionofficial

Foto: Angelika Goldmann

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search