NYTT SPEL LANSERAS FÖR ÖKAT VÄLMÅENDE

 In Creative Corporation, News

Under december lanseras BRILJERA, ett spel framtaget av Anette Sjöbacka med syfte att öka människors välbefinnande. Den psykiska ohälsan ökar och studier visar att vi idag mår allt sämre, något som inte bara kostar mänskligt lidande utan även påverkar den globala samhällsekonomin. Genom social gemenskap, delaktighet, meningsfullhet och fysisk aktivitet bidrar BRILJERA till ett ökat välmående och på sikt också ett hållbart samhälle.

BRILJERA är ett inkluderande spel där alla är givna vinnare. Spelet är ett sätt att mötas på och lägga grunden för närhet och trygghet mellan människor. När deltagare träffar släkt och vänner eller möter nya bekantskaper så hjälper BRILJERA dem att komma närmare varandra. Att mötas i kring ett spel som BRILJERA är ett enkelt sätt att öka vår hälsa och vårt välbefinnande.

Kreatören Anette Sjöbacka, legitimerad arbetsterapeut och coach samt grundare till spelet BRILJERA, arbetar sedan flera år tillbaka med att vägleda och coacha personer. Hon möter dagligen människor som lider av psykisk ohälsa och menar att det går att påverka välbefinnandet genom social gemenskap, delaktighet, meningsfullhet och fysisk aktivitet.

BRILJERA vill att vi ska se oss själv och varandra precis så som vi är. Kan BRILJERA göra positiv skillnad för någon så är det värt allt – mår vi bra så gör vi bra saker, konstaterar Anette.

I spelet uppmuntras deltagarna till att lyssna på sig själva och andra och det är tankar, känslor och handlingar som avgör vad som händer under speltiden. Spelet innehåller nyfikna, lekfulla och tankeväckande korttexter som passar för alla tillfällen och låter deltagarna inspireras av den miljö de befinner sig i, på så vis blir varje speltillfälle unikt och vad som helst kan hända.

Spelet kommer att säljas av Anette via www.briljeramera.se och efter årsskiftet finns det även hos www.worldofboardgames.com.

Redan under kommande helg, 18 – 19 december kommer BRILJERA att släppas och finnas till försäljning i eXpression Pop-in i MVG-gallerian.

För mer information

Anette Sjöbacka
spela@briljeramera.se
Facebook: @briljera

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search