RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER SKAPAR KREATIVA LÖSNINGAR

 In Creative Corporation, Future Retail Lab

Det finns ett driv och en resiliens bland företagen i Umeå och regionen. De ser möjligheter och agerar genom att testa nya affärsmodeller och samarbeten över branschgränserna.

Klädbutiken Butiq H&H i Hörnefors genomförde tisdagen den 24 mars en digital modevisning där man visade upp vårens alla modenyheter. Hela 3 000 personer såg modevisningen live under kvällen. Per idag har över 4 500 personer hämtat inspiration från visningen. Idén att köra en digital modevisning kom till förra veckan med tanke på de rådande omständigheterna i världen.

Vi är så glada över den respons vi fått från alla våra nya och befintliga kunder samt leverantörer. Vi har dessutom inspirerat många andra butiker till att göra samma sak, säger Helen Fredriksson, Butiq H&H. Hon passar också på att skicka ett stort tack till sin personal och övriga i deras nätverk som alltid ställer upp.

Se modevisningen här: https://www.facebook.com/events/2538525439729035/permalink/2542033002711612/

Jonas Sandström driver företaget NIMBLE:BI som erbjuder kunden en fullständig överblick av digitala affärer, allt i en dashboard. Jonas har nu skapat en sajt för att samla alla företag i Umeå som erbjuder presentkort. Syftet är att det ska var lätt att enkelt hitta hur man bäst kan supporta företag genom att köpa en framtida upplevelse eller produkt.

https://presentkortumea.se/
https://nimblebi.se/

Pia Stylist & Concept, med visionen att ge sina kunder service och helhetslösningar i världsklass ingår nu ett samarbete med Rost Umeå för att möta efterfrågan med frukost, lunch och middag i samband med behandling. Beställningen på mat görs med en notering i samband med bokning via deras hemsida.

http://piastylist.se/

Menyn går att läsa på Rost Umeås hemsida https://rost.nu/

Bilden till vänster är hämtad från Rost Umeås hemsida.

 

Frisören och skönhetssalongen Swedish Beauty Factory, erbjuder servicen att åka ut till sina kunder för att klippa, plocka och färga bryn, fransar samt få en lättare styling efter klippning. Dessutom kan man handla med sig favoritprodukterna hemifrån.

https://beautyfactoryumea.com/

 

 

hh
presentkortumea
pia-rost
sbf
Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search