fbpx

Testa din kreativa affärsidé

eXpress är för många kreatörer det första steget till eXpression Umeås affärsstöd. Här får du tillsammans med andra ta del av verktyg och modeller för att provtrycka din idé, innovation och ditt entreprenörskap. Är du redo att ta din kreativa affärsidé till ett hållbart företag? – Ansök nu

eXpressprogrammet är eXpression Umeås förinkubator. Det innebär att programmet är utvecklat för dig som är mycket tidig i processen att testa och provtrycka din  affärsidé.  Programmet löper under åtta veckor med en gemensam halvdagsworkshop per vecka – däremellan eget arbete. Programmet är kostnadsfritt men vi förväntar oss att du som deltagare bidrar med engagemang, nyfikenhet och driv samt att du aktivt deltar i alla aktiviteter.

Som deltagare i expressprogrammet blir du en naturlig del av vårt community och nätverk som består av andra kreatörer och entreprenörer, affärsutvecklare och experter. Du får även möjlighet att nyttja vår unika miljö med co-workingytor, studios och kreativa verkstäder samt löpande ta del av individuell affärscoaching.

Mer information om programmet finns här.

Info

Eventdatum: 

13 oktober 2021 -
1 december 2021

Deadline för ansökan: 

1 oktober 2021
eXpress är för många kreatörer det första steget till eXpression Umeås affärsstöd. Här får du tillsammans med andra ta del av verktyg och modeller för att provtrycka din idé, innovation och ditt entreprenörskap. Är du redo att ta din kreativa affärsidé till ett hållbart företag?

För mer info

Emil

Hägglund

Affärscoach | Strategisk kommunikatör

Oskar

Riby

Affärscoach | Programansvarig eXpress