Pressrum

Här hittar du eXpression Umeås senaste pressmeddelanden, länkar till vår grafiska profil samt kontaktuppgifter till pressansvariga. 

eXpression Umeå är en företagsinkubator som möjliggör utveckling av drivna kreatörer med idéer, innovationer eller företag inom de konstnärliga, kulturella och kreativa näringarna. Vi erbjuder effektiva och nytänkande metoder, en kreativ coworkingmiljö och prototyplabb i världsklass. Tillsammans visar de kreativa näringarna vägen till framtidens hållbara tillväxt – creative minds unite

Marlene

Johansson

VD
+46(0)70-674 95 39

Amanda

Westin

Kommunikationsansvarig
+46(0)73-805 16 42

Pressmeddelanden

4 days ago

Expression Umeå

Välkommen till frukost och inspirationsföreläsning som sänds från eXpression Pop-in, MVG.

Vi spanar in i framtiden, post Corona, och får en inspirationsföreläsning där vi pratar om hur man regisserar en upplevelse och styr kundens beteende i butiken utan att säga ett ord. Konsten att använda människans grundläggande beteende för att bygga varumärke, skapa bestämda tankar och känslor samtidigt som vi möter konsumentens behov.

Föreläsningen hålls av Magnus Ohlsson från We Hunt For Heads. Magnus brinner för retail och har en gedigen erfarenhet från branschen, både som VD, försäljnings- och marknadschef.

Välkomna!

View on Facebook

6 days ago

Expression Umeå

Ta chansen och sök till höstens eXpressprogram 🌟

Programmet vänder sig till dig som har en idé eller innovation inom de konstnärliga, kulturella och kreativa näringarna och vill utveckla detta till ett hållbart företag. Har du dessutom möjlighet att avsätta tid att testa din idé? Då är du den vi söker! Programmet är kostnadsfritt.

Läs mer på expressionumea.se/program/express/

#creativemindsunite

View on Facebook

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.