eXpression Umeå

We unite creative minds


eXpression Umeå är en företagsinkubator som möjliggör utveckling av kreativa och konstnärliga företag och entreprenörer. De kreativa näringarna är en förutsättning för framtidens hållbara tillväxt – creative minds unite.

På eXpression Umeå vet vi att ju fler som får möjligheten att testa sina idéer, desto fler förverkligar dem. Vi vet också att riktigt bra idéer inte har några gränser.

Vi välkomnar olikheter och likheter, i en miljö av medskapande och gemenskap. Med en dynamisk metod, innovativa miljöer och erfarna coacher hjälper vi kreatören att släppa fram sin inre entreprenör.

Vår inkubator fortsätter att växa. Genom en stark kultur där samarbete står i centrum gror nya lysande idéer och entreprenörer inom allt från arkitektur, filmskapande och design.

Det som förenar våra entreprenörer är den kreativa passionen, glädjen i att få utvecklas tillsammans med andra och viljan att vara med och berika Umeå, Sverige och världen.

eXpression Umeå – en del av SISP

eXpression Umeå är stolt medlem i SISP – Swedish Incubators & Science Parks. SISP är den medlemsbaserade branschföreningen för Sveriges inkubatorer och science parks med 65 medlemmar som driver närmare 80 innovationsmiljöer över hela Sverige, och som tillsammans har över 5000 företag med cirka 72 000 sysselsatta.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search