Om expression

Vi är en företagsinkubator som möjliggör utveckling av drivna kreatörer med idéer, innovationer eller företag inom de konstnärliga, kulturella och kreativa näringarna. Vi erbjuder effektiva och nytänkande metoder, en kreativ coworkingmiljö och prototyplabb i världsklass. Tillsammans visar de kreativa näringarna vägen till framtidens hållbara tillväxt – creative minds unite.

Varumärkeslöfte

Vårt varumärkeslöfte visar den centrala nytta för kunder och intressenter som vi lovar att leverera.

Vi lovar att tillsammans med kreatörer utmana normer inom företagsutveckling med fokus på konstnärliga, kulturella och kreativa näringar.

Det gör vi genom att erbjuda kreatörer:

  • Möjlighet att iterera fram affärsmodeller för sina idéer, innovationer och företag.
  • Provtrycka sitt entreprenörskap och entreprenöriella förmåga.
  • En trygg plats att lyckas och misslyckas på.
  • Ett community i syfte att skapa starka relationer för framtiden.
 

VERKTYG OCH MILJÖER FÖR ETT HÅLLBART FÖRETAGANDE

eXpression Umeå ska vara trygg plats att lyckas och misslyckas på. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa en kultur och en miljö som ger trygghet, inspirerar till kreativitet och stöttar dig som kreativ entreprenör – på den plats du befinner dig. Vi erbjuder detta genom våra affärsutvecklingsprogram, prototyplab, kreativa co-workingmiljöer och utmanande affärscoacher.

ERFARNA AFFÄRSCOACHER SOM STÖTTAR OCH UTMANAR

Att utveckla en idé och starta företag är en berg och dalbana av förhoppningsvis framgång och motgångar. Våra affärscoacher följer dig längs vägen som stöd, bollplank och ibland med utmaningar. Genom affärscoachning erbjuds du chansen att utveckla ditt självledarskap och resiliens (”motståndskraft”) som vi vet är viktiga egenskaper för att utveckla ett hållbart företag.

relaterat
Fotograf:Lena Lee
STINA URBERG – SMYCKESKONSTNÄR OCH ENTREPRENÖR – AKTUELL MED NY HÅLLBAR SMYCKESKOLLEKTION OCH LANSERING AV WEBB
MODEÄLSKANDE UMEBOR SÖKES TILL F/ACT MOVEMENT
DE TAR HEM THE GOLDEN SEED AWARD FÖR SINA HÅLLBARA DESIGNPROJEKT