EXPRESSION UMEÅ

Creative minds unite


Vi är en företagsinkubator som möjliggör utveckling av kreatörer och deras kulturella, kreativa och konstnärliga företag. Vi erbjuder en effektiv och nytänkande inkubatormetod, en kreativ coworkingmiljö och labb i världsklass. De kreativa näringarna visar vägen till framtidens hållbara tillväxt – creative minds unite.

På eXpression Umeå vet vi att ju fler som får möjligheten att testa sina idéer, desto fler förverkligar dem. Vi vet också att riktigt bra idéer inte har några gränser.

Genom en stark kultur där samarbete står i centrum gror nya lysande idéer och entreprenörer inom allt från arkitektur, filmskapande och design.

Det som förenar våra entreprenörer är den kreativa passionen, glädjen i att få utvecklas tillsammans med andra och viljan att vara med och berika Umeå, Sverige och världen.

eXpression Umeå – en del av SISP

eXpression Umeå är stolt medlem i SISP – Swedish Incubators & Science Parks. SISP är den medlemsbaserade branschföreningen för Sveriges inkubatorer och science parks med 65 medlemmar som driver närmare 80 innovationsmiljöer över hela Sverige, och som tillsammans har över 5000 företag med cirka 72 000 sysselsatta.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search