PROGRAM

EXPRESS

Break out the creative entrepreneur in you.

Du är en kreativ doer – och du har en idé. eXpress är programmet som riktar sig till dig med embryot till en affärsidé inom de kreativa och kulturella näringarna som du är redo att utveckla vidare till ett företag.

Du behöver inte ha startat ditt företag ännu. Det vi kräver av dig är ditt engagemang och din tid. Vi står för coaching i framkant, smarta metoder och inspiration.

CREATIVE

The creative entrepreneur. Elevated.   

Hitta ditt fokus, bygg självledarskap och stärk din långsiktiga förmåga att hantera förändring och utvecklas. Vårt program eXpression Creative, ett regelbundet affärsutvecklingsstöd, är designat för att hjälpa dig med ditt fortsatta entreprenörskap.

Programmet pågår i upp till två år – tiden anpassas efter var just du befinner dig i ditt entreprenörskap. Genom vår metod, The eXpression Umeå method, utvecklar vi tillsammans ett hållbart och uthålligt företagande så att du kan förverkliga din affärsidé.

FUTURE RETAIL LAB

Framtidens handel är hållbar.

Idag ställs nya krav på en omställning av handeln i takt med att stora delar av dess funktion digitaliseras, en ökande andel affärer görs via internet och att den fysiska butiken spelar en ny roll för kunden. Kund- och konsumtionsbeteenden förändras och kraven på hållbarhet, ansvarstagande och medskapande är stort hos framtidens konsumenter. Det krävs ny kunskap, digitala verktyg och utforskande av nya affärsmodeller för att kunna möta framtidens möjligheter och skapa en hållbar handel.

DESIGN

Product design insight and creative outburst.

Under programmet får du chansen att ta din design från idé till färdig produkt i samarbete med skickliga producenter i Umeåregionen.

eXpression Design är programmet som riktar sig till dig som är student inom estetiska utbildningar, etablerad formgivare, kreatör och innovatör. Programmet fokuserar på formgivning av bruksföremål och du kommer att arbeta med skisser och prototyper för att sedan sätta din design i småskalig produktion.

Vill du bredda din portfolio, lära dig mer om entreprenörskap, formgivning, paketering, prissättning och produktion så är eXpression Design rätt för dig.

Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search