Inspirationsföreläsning framtidens hållbara handel

Den fysiska butiken spelar en ny roll för kunden i takt med att stora delar av handeln digitaliseras. Kund- och konsumtionsbeteenden förändras och kraven på hållbarhet, ansvarstagande och medskapande är stort hos dagens konsumenter.

Vi spanar in i framtiden, post Corona, och får en inspirationsföreläsning där vi pratar om hur man regisserar en upplevelse och styr kundens beteende i butiken utan att säga ett ord. Konsten att använda människans grundläggande beteende för att bygga varumärke, skapa bestämda tankar och känslor samtidigt som vi möter konsumentens behov.

Föreläsningen hålls av Magnus Ohlsson från We Hunt For Heads. Magnus brinner för retail och har en gedigen erfarenhet från branschen, både som VD, försäljnings- och marknadschef.

Antalet fysiska platser är begränsat och vi ser till att hålla avstånd. Vill du delta fysiskt anmäler du dig via confettiänken.

Föreläsningen kommeratt streamas via eXpressions Facebook där länken läggs ut 1 vecka innan.

Eventinfo

25 September 2020
KL. 08:00 –
09:30
Inspirationsföreläsning och trendspaning med Magnus Ohlsson om framtidens hållbara handel.

eXpression Pop-in MVG eller digitalt

Medverkande
Inspirationsföreläsning framtidens hållbara handel
Magnus Ohlsson
Magnus Ohlsson är VD för We Hunt For Heads och brinner för retail. Han har en gedigen erfarenhet från branschen, både som VD, försäljnings- och marknadschef.

För mer info

Anna Wikholm

Kjellberg

Affärsutvecklare, Future Retail Lab
+46(0)70-579 62 87

Annakarin

Nyberg

Affärsutvecklare, Programansvarig Future Retail Lab
+46(0)70-667 94 43