Konsten att vara hållbar i en föränderlig värld

Karin Hägglund är en av Sveriges mest meriterade utövare av karate och är van att hantera och dra fördel av alla de känslor som dyker upp i perioder av hård träning, tuffa tävlingar och i de avgörande ögonblicken i livet.

Karin föreläser om hur du kan lära dig möta dina känslor och hitta din inre drivkraft för att bli hållbar genom livet. Vi är alla utrustade för att uppleva en mängd känslor, sinnestillstånd och emotionella reaktioner. I en värld då vi hela tiden förväntas prestera, trots en allt tuffare konkurrens, behöver vi verktyg för att kunna ta hand om våra upplevelser, såväl positiva som negativa för att vara hållbara på livets berg- och dalbana.

Karin har en bakgrund som elitidrottare och landslagscoach i karate samt som processledare inom hälsofrämjande arbete. De senaste åren har hon arbetat i ett forskningsprojekt om hållbart ledarskap. Samtidigt har hon tagit steget att bli föreläsare och debuterat som författare till boken ”Så skilde döden oss åt. Mardrömmen cancer mitt i livet.”

I föreläsningen utgår Karin från forskning och delar även med sig av egna erfarenheter och utmaningar hon ställts inför i livet.

Huvudnycklarna i föreläsningen är: 

  • aktiva beslut utifrån egna värderingar om vad som är viktigt på riktigt
  • möta och hantera känslor på livets berg-och dalbana 
  • self-compassion (självmedkänsla); att behandla sig själv som sin bästa vän och hur det ökar vår inre hållbarhet och motivation.

Föreläsningen ges via länk digitalt.

Eventinfo

30 September 2020
KL. 12:00 –
13:00
Digital inspirationsföreläsning med Karin Hägglund

För mer info

Oskar Riby

Oskar

Riby

Affärscoach
+46(0)73-545 18 04