Modevisning i eXpression Pop-In

Varmt välkommen på modevisning i eXpression Pop-In. Modevisningen är avslutande event på eXpressions modevecka och under eventet summeras veckan som varit och inte minst visas kollektioner från flertalet modeföretag från Umeåregionen.

Under vecka 39 kommer eXpression Umeås flöde att präglas av nyheter, artiklar och event på temat mode. Under veckan delas reportage på designers som verkar i Umeå, trendanalyser om det senaste i modevärlden, innovativa affärsmodeller och event för modeintresserade. Modevisningen avslutar denna vecka.

Hållbarhet och mode är två ord som historiskt sätt varit svåra att förena. Med det sagt har vi sett flertalet initiativ för att göra modevärlden hållbar och dessa initiativ fortsätter. Ett av dessa är F/Act Movement och under modevisningen får vi lyssna till Anna Moström som projektleder det arbetet lokalt i Umeå.

Avslutar kvällen gör en modevisning där kollektioner från flertalet Umeåbaserade modeföretag visas upp. Bland de deltagande företagen är:

Modevisningen är ett samarbete mellan eXpression Umeå och uMe Projects.

Eventinfo

25 September 2020
KL. 19:00 –
20:30
Under eventet lyfts samtal om hållbarhetsaspekter inom mode, dessutom visas kläder från flera modeföretag från Umeåregionen.

För mer info

Oskar Riby

Oskar

Riby

Affärscoach
+46(0)73-545 18 04
Senaste artiklar
Klädställning
Modevecka hos eXpression
Fredrik Petrusson, chefsdesigner Sigr
Fredrik designar jämställda och hållbara cykelkläder
Person som skriver för hand
Guide - Intressentanalys