fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Vad är NFT? Om kryptokonst och blockkedjan

Kryptokonsten har snabbt blivit ett hett samtalsämne över hela världen – hyllat och kritiserat om vartannat. Men vad är egentligen NFT (Non-fungible token) och hur funkar det?

Tillsammans med konstnären och regissören Olle Saloranta Strandberg reder vi ut begreppen och blickar framåt i detta livesända eX Talk från Black Box på konstnärligt campus. 

OBS! Alla kan se eventet online på facebook från 12:15-12:45 (det kommer även gå att se sändningen här), men det finns möjlighet att delta på plats. För det krävs att du anmäler dig till höger (extern länk).
Eventet på plats är mellan 12:00-13:30.

Eventet är kostnadsfritt och för de som är på plats bjuder vi på en lättare lunch.

Program

12:00 – Drop in och hej
12:15 – Olle drar igång
12:45 – Eftersnack och mingellunch
13:30 – Tack och hej!

Omslagsfoto: Mats Backer

Info

Eventdatum: 

2 december 2021 -
2 december 2021
KL. 12:00 –
13:30
Olle Saloranta Strandberg reder ut begreppen i detta eX Talks. Se live eller anmäl dig för att vara med på plats.
Medverkande
Vad är NFT? Om kryptokonst och blockkedjan
Olle Saloranta Strandberg
Olle Strandberg är konstnär och regissör som arbetar med cirkus som utgångspunkt. Under 2010 -talet var han regissör för Cirkus Cirkör där hans produktioner spelade över 600 gånger för en världsomspännande publik. I hemlighet blev han alltmer intresserad av och involverad i kryptogemenskapen där han har gått vilse någonstans i närheten av den mörka skogens skogsbryn. Där har Olle blivit grundare och konstnärlig medarbetare på det alltmer konturlösa Saloranta & de Vylder samt en av initiativtagarna till The Sphere . Idag letar han efter något som kan leda honom tillbaka, eller framåt, eller någonstans. (FOTO: Mattias Edwall)

För mer info

Emil

Hägglund

Affärscoach | Strategisk kommunikatör