fbpx

HÅLLBARA NOMINERINGAR TILL HANDELSGALAN

HÅLLBARA NOMINERINGAR TILL HANDELSGALAN

För åttonde året i rad är det dags att hylla de verksamma inom Umeås Handel. På Handelsgalan som äger rum den 1 februari 2020 delas priser ut i åtta kategorier under en kväll fylld av galamingel, nätverkande, fest och underhållning. Hela fem företag från acceleratorprogrammet eXpression Future Retail Lab är nominerade.  

Vi har samlat modiga och drivna entreprenörer som är beredda att laborera med nya affärsmodeller. Att hela fem bolag finns representerade bland de nominerade är fantastiskt roligt men också viktigt. De är förebilder, de banar väg och inspirerar i en tid då vi behöver utmana vår vedertagna kunskap om handel och stadsutveckling, säger Annakarin Nyberg, programansvarig eXpression Future  Retail Lab.

De fem nominerade är:

Bigaro

Unik butik med bra utbud, kvalitet och kunnande, en riktig pärla. 

Joel Moberg, Duå 

Joel är den mest hängivna säljaren som finns. Han kan sin sak och är genuin varje gång. Ingen stress utan tar sin tid. 

Pia Stylist & Concept 

Genom att föra samman strategiskt utvalda företag i smarta samverkansmodeller, skapar Pia Stylist & Concept ett erbjudande med en personlig kombination av tjänster inom styling, frisör, makeup, stilanalys, glasögonstyling, sömnad och personlig shopping. Erbjudandet har idag utvecklats till att även innefatta cirkulär klädkonsumtion, vilket ger kunden möjlighet att hyra, hyra ut, köpa och sälja sina kläder – en ständig utveckling av sitt personliga concept. 

H&H Butiq 

Med en grön garderob i fokus tar H&H plats hos både privatkund, företag och i offentliga miljöer. Med kundevent, samarbeten och hög service ger H&H Butiq idag hela regionen möjlighet att ta del av det utbud som erbjuds. Butiken har skapat sitt eget centrum i periferin genom sina unika och målgruppsanpassade servicekoncept. 

Childrenshouse.se

Efter att ha identifierat besöksnäringens betydelse för handeln tog Childrenshouse.se ny plats med sin pop-in-butik i gallerian Avion. Med utgångspunkt i de grundliga analyserna lyckades man därmed möta turistande barnfamiljer med, ett för platsen och målgruppen, skräddarsytt och nytt erbjudande. Satsningen utgör ett viktigt komplement till en redan befintlig butik och webbhandel och öppnar upp för ett djärvare steg inom en näring hårt ansatt av den pågående branschomvandlingen.

Handeln är en av Umeås viktigaste branscher med över 6000 anställda i fler än 600 företag. Det är för att hylla och uppmärksamma alla dessa som vi gör Handelsgalan!Handelsgalan arrangeras av Umeå Handel, Umeå kommun genom Näringslivsservice, Visit Umeå AB och Umeå Folkets hus. Projektet har en styrgrupp bestående av representanter från arrangörerna som drar upp de övergripande riktlinjerna för arbetet med Handelsgalan Umeå. 

Lägg din röst http://www.handelsgalanumea.se/ 

Nyheter

Hur kan kreativa näringar blicka ut mot omvärlden?

Nyheter

Praktikantvåren avslutad med många nya insikter

Nyheter

Upplev smyckes- och textilkonst på Sjungaregården

Innovationskraft i spåren av coronapandemin

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.