Bolaget byter skepnad lagom till fyraårsdagen: eXpression Umeå lanserat

 In Nyheter, Press

Företagsinkubatorn eXpression Umeå firar 4 år genom att lansera nytt namn, hemsida och grafisk profil.

– Vi är går in i en ny fas med verksamheten och har mycket spännande på gång. Ambitionen med den här förändringen är att tydligare lyfta vårt erbjudande och de stora kompetenser som finns i eXpression Umeå, säger Marlene Johansson, VD för eXpression Umeå.

eXpression Umeå, som tidigare gick under namnet Uminova eXpression, är en företagsinkubator för kulturella och kreativa näringar (KKN). De senaste åren har de tagit position som en av landets ledande branschinkubatorer och gjort avtryck både lokalt och nationellt.

Namnbytet, den nya hemsidan och det nya utseendet är resultatet av ett större varumärkes- och värdegrundsarbete som genomförts i syfte att stärka varumärket ytterligare.

– eXpression Umeå har på kort tid expanderat och förstärkt sin position på marknaden vilket kräver att vi har en kommunikation och visuell inramning på samma höga nivå, berättar Marlene Johansson.

Förutom det förändrade visuella intrycket har den nya hemsidan även som ambition att ge besökaren en bättre, mer tilltalande upplevelse från såväl dator som mobil. Hemsidan har även översatts och finns nu tillgänglig på svenska och engelska.

– De människor och bolag vi riktar oss till är flerspråkiga och naturligtvis ska då även vår kommunikation vara det, säger Samuel Isaksson, affärscoach på eXpression Umeå, och fortsätter:

– Som inkubator vill vi lyfta kraften och passionen hos våra entreprenörer. Därför har vi valt en enkel färgskala som ger möjlighet för våra färgstarka entreprenörer att skina. Vi vill vara lugnet, stabiliteten och strukturen som entreprenörerna kan falla tillbaka på.

eXpression Umeå erbjuder en kreativt stimulerande och nyskapande miljö för drivna talanger som är redo att utveckla sitt entreprenörskap med en stark anda av DIT – Do It Together. I dag ingår ett 30-tal bolag i inkubatorn.

Kontakt

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search