BRA AKUSTIK I ÖSTERSUNDS RÅDHUS – BLEV UPPTRÄDANDE INFÖR MILJONER

 In Creative Corporation, Nyheter, Press

”Allt bara stannade upp. Tonerna spred sig över Medal Plaza samtidigt som en tyst matta bäddade in allt. Det var obeskrivligt.” Så beskriver den uppmärksammade Umeåartisten Natalie Carrion när hon under föregående vecka i Östersund under Skidskytte-VM uppträdde live under medaljceremonin med en jojk på rådhustrappan.

Den uppmärksammade Umeåartisten Natalie Carrion var under föregående vecka i Östersund under Skidskytte-VM både för att själv vara med och heja fram Sverige till ett brons men även för att delta under medaljceremonierna och leda pristagarna på catwalken mot prispallen.

Inför torsdagens medaljceremoni på Medal Plaza, väntade både pristagare och prisutdelare inne i Östersunds rådhus, snart var det dags för Norge att få sitt guld och Sverige sitt brons. Men för artisten Natalie Carrion var det inte bara en väntan, som hon oftast gör sjöng hon högt.

”Det var helt fantastisk akustik inne i rådhuset så jag kunde inte låta bli att sjunga”

Hon gick runt och sjöng och mötte en man som sa lite skämtsamt ”Men ska inte du sjunga ikväll då?”, ”Jo” svarade Carrion ”När kör vi?”

Det ledde till att 30 minuter senare uppträdde Natalie inför miljoner tv-tittare inför medaljceremonin på rådhustrappan.

”Det var en överväldigande känsla och otrolig upplevelse. Folk var så laddade, dansade, sjöng och viftade med flaggor. Sedan visade klockan på rådhuset att det var 3 minuter kvar, då vände jag mig om och jojkade ”Gulahallat Eatnamiin: We speak earth” av Sara Marielle Gaup Beaska. Allt bara stannade upp. Tonerna spred sig över Medal Plaza samtidigt som en tyst matta bäddade in allt. Det var obeskrivligt.”

Carrion blev även ordentligt uppmärksammad av bland annat Schweiziska och Slovenska bolag. ”Jag har ju sagt att jag ska bli internationell. Då bör jag ju stå för det också!”

Den 22 åriga artisten Natalie Carrion är just nu aktuell med EP:n Banana River som slagit väl i både Sverige och Norge. Det är pop med samiska och karibiska rötter, unikt och i tiden. Musiken finner man på streamingtjänster som Spotify, Tidal och Itunes.

 

Kontakt

Mail: nataliecarrions@gmail.com
Instagram: @nataliecarrionofficial

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search