CREATIVE EXCHANGE MED IDA HILLEBJÖRK OCH HENNES IKIGAI

 In Event, Nyheter

“Aldri har väl någe storverk gjorts genom att säg att he int gå. Följ dina drömmar, gå din egen väg och va på rikt. Är det då nån som skull tyck du verka nalta eljest, då vet du att du är på rätt väg.”

eXpression anordnar en gång i månaden en kväll där kreatörer, entreprenörer och företagare träffas för att inspireras, mingla och äta gott tillsammans. Först ut för i år att inspirera och dela med sig av sina erfarenheter och visioner var Ida Hillebjörk, det kreativa snillet bakom såväl citatet ovan, som klädmärket IDAG och butiken Eljest.

Ida berättade om vad som driver henne framåt, om att gå sin egen väg och om hennes planer för framtiden som bland annat innehåller en lokal textilindusti, ett kulturcafé och att bygga en helt egen by. Hon har många bollar i luften och menar att det är så det är att vara entreprenör – man bara gör.

Ida drivs utifrån sitt Ikigai, sammansättningen av fyra delar: vad du gillar, vad du är bra på, vad du tror världen behöver och vad du kan tjäna pengar på.

— Hittar man svaret på de fyra delarna har man sitt Ikigai, och det är kärnan till varför man gör det man gör, säger Ida Hillebjörk.

I publiken satt bland annat Judith Felten, en av vårens deltagare på eXpressprogrammet och hon säger:

— Ida inspirerar genom att ”bara göra” och följa sina värderingar och drömmar, trots alla hinder på vägen. Så leder varje av hennes steg till nya idéer och möjligheter som blir till något alldeles unikt och värdefullt, något Eljest, som bara fortsätter att växa. Ida ger hopp att en själv också kan göra världen lite bättre.

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search