EXPRESSION UMEÅ OCH FUTURE RETAIL LAB INSTIFTAR NYTT PRIS PÅ HANDELSGALAN

 In Event, Future Retail Lab, Nyheter

Under fredagskvällen gick Kickoffen av staplen inför Handelsgalan i Umeå. Vid kommande Handelsgala 1 februari 2020 hyllas 2019 års vinnare och redan nu går det att nominera företag till det nya priset Årets affärsmodell. På bild ser vi Veronica Ottosson, Ingrids Underkläder som var nominerad till årets butik under nationella Retail Award samtala med programansvarig för Future Retail Lab, Dr Annakarin Nyberg.

Priset Årets affärsmodell tilldelas ett företag som vågar utforska nya affärsmodeller för att möta framtidens möjligheter och skapa en hållbar handel och delas ut i samarbete med eXpression Umeå och Future Retail Lab.

Fram till och med 10 november går det bra att nominera företag till det nya priset på handelsgalans hemsida. Därefter väljer en jury ut vilka som slutligen blir nominerade i de olika priskategorierna, dessa presenteras 26 november.

Handelsgalan Umeå arrangeras av Umeå Handel, Visit Umeå och Umeå Kommun, och har som uppgift att uppmärksamma duktiga företag och personer inom handeln i Umeå.

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search