FÖRETAGSINKUBATORN EXPRESSION UMEÅ OCH FUNDEDBYME UNDERTECKNAR SAMARBETSAVTAL

 In Nyheter, Press

Företagsinkubatorn eXpression Umeå ingår ett samarbetsavtal med FundedByMe. Samarbetet syftar till att stötta eXpressions företag avseende kapitalanskaffning och marknadsexponering genom equity crowdfunding. 

FundedByMe har tidigare samarbetat med ett flertal inkubatorer och acceleratorer och utfallet har visat sig framgångsrikt. Som ett led i att bolaget tar ett förnyat grepp avseende samarbeten med acceleratorer och inkubatorer har ett samarbetsavtal med eXpression Umeå ingåtts. Ambitionen är att coacha, rådge samt stötta bolag som granskats av inkubatorn. FundedByMe hoppas kunna hjälpa företag som är i behov av marknadsexponering, crowdfunding, Investor Relations eller som på andra sätt kan dra nytta av FundedByMe:s erfarenhet och position inom segmentet. Bolagen utgår från att ca 5 till 8 bolag per år från inkubatorn kan kvalificera för en crowdfunding. 

“Vår statistik visar mycket tydligt att företag som kommer till FundedByMe från inkubatorer och acceleratorer har 30% större sannolikhet att nå sina mål och stänga framgångsrika crowdfunding-rundor. Vi har alltid gillat drivet hos bolag från Norrland och är mycket förväntansfulla inför vad detta samarbete kan leda till”, säger FundedByMe:s vd Daniel Daboczy

”Vi arbetar med designers, arkitekter, filmare, musiker, modeskapare och kreatörer som skapar sina affärer genom starka kluster och nätverk. För dessa företagare som bygger sina affärsmodeller genom att arbeta nära sina fans, medskapare och kunder, ofta med en stor följarskara i social medier, så är samarbetet med FundedByMe verkligen en perfect match. Vi ser mycket fram emot att tillsammans kunna stärka den kreativa näringen i Sverige och internationellt,”  Marlene Johansson, VD eXpression Umeå.  

Om eXpression Umeå:
eXpression Umeå är en företagsinkubator med ett 50-tal kreativa företag i olika skeden. eXpresion möjliggör utveckling av kreatörer och deras kulturella, kreativa och konstnärliga företag. Vi erbjuder en effektiv och nytänkande inkubatormetod, en kreativ coworkingmiljö och labb i världsklass. De kreativa näringarna visar vägen till framtidens hållbara tillväxt – creative minds unite.

Kontakt eXpression Umeå
Marlene Johansson, VD
marlene.johansson@expressionumea.se
+46 (0)70-6749539 

Kontakt FoundedByMe
Daniel Daboczy, CEO
FundedByMe
daniel@foundedbyme.com
+46(0) 736 26 9985

Recent Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search