FÖRVÄNTANSFULLA DELTAGARE PÅ VÅRENS EXPRESS

 In eXpress, Nyheter

Årets första eXpressprogram är igång och vi är så glada att kunna hälsa ett 20-tal laddade kreatörer och blivande entreprenörer välkomna.

Under tre månader får de genom workshops, coachning av våra erfarna affärscoacher och stöd av gästande experter som handplockats från svenskt affärs- och näringsliv, chans att utveckla sina idéer och prova dem mot marknaden.

Nytt för i år är att vi lägger mer tid på branding och ännu mer tid på hållbarhet. Under en av sex workshops fokuserar vi därför helt på hållbarhet och kopplingen till FNs 17 globala mål, säger Oskar Riby, affärscoach på eXpressprogrammet.

Daria Chrobok, Johannes Melender och Martina Rosenberg är tre av deltagarna som vi kommer att få följa under vårens eXpressprogram.

Daria har utvecklat en tjänst där hon visualiserar vetenskap genom sina illustrationer.

— My first impression is that this will give me new insights and new inputs on how to modify certain things. I hope that I’ll get the tools I need to solve some issues that I have and to develop my strategy, säger Daria.

Johannes hoppas på att eXpressprogrammet ska hjälpa honom att slipa sin idé till en affärsidé, hitta potentiella kunder och knyta kontakter.

— Det här känns väldigt bra och jag tror att det här kommer bli väldigt nyttigt, säger Johannes.

Martina Rosenberg ska utveckla sin idé om att hylla de svenska fjällen genom att ta fram smycken.

— Det här känns väldigt häftigt att få möjligheten att göra den är resan tillsammans med andra som befinner sig i en liknande situation och att få stöd och råd från affärscoacherna. Att göra sakerna rätt från början, säger Martina.

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search