fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

FULLSATT NÄR FUTURE RETAIL LAB BESÖKTE VISIT UMEÅS MEDLEMSMÖTE FÖR HANDELN

FULLSATT NÄR FUTURE RETAIL LAB BESÖKTE VISIT UMEÅS MEDLEMSMÖTE FÖR HANDELN

Tisdag den nionde april var eXpression inbjudna för att informera handlarna i Umeå centrum om acceleratorprogrammet Future Retail Lab. Intresset för satsningen var högt vilket också speglades i det stora deltagarantalet under mötet.

Deltog gjorde bland andra Håkan Gustavsson, representant för Stiftelsen Köpmannaförbundet som har finansierat etableringen av det nationella programmet i Umeå.

Martin Lindfors centrumledare i Umeå var mycket nöjd med den goda uppslutningen bland medlemmarna och såg fram emot den spännande satsningen inom framtidens hållbara handel.

Det här är ett viktigt och bra initiativ för handeln i Umeå och Sverige. Jag ser fram emot att följa utvecklingen av Future Retail Lab och de utvalda bolag som får chansen att vara en del av programmet, konstaterar Martin Lindfors.

Future Retail Lab är en nationell satsning vid eXpression Umeå. Bakom etableringen står Svensk handel genom Stiftelsen Köpmannaförbundet. Annakarin Nyberg och Anna Wikholm vid eXpression Umeå informerade under mötet.

Kontakt

Annakarin Nyberg,
programansvarig, Future Retail Lab
annakarin.nyberg@expressionumea.se

Anna Wikholm,
programansvarig, Future Retail Lab
anna.wikholm@expressionumea.se

Nyheter

Bidra till ett tryggare och mer inkluderande Umeå i sommar

Tio nya kreatörer i vårens startup-program

Nyheter

eXpression välkomnar ny nationell strategi

Nyheter

Häng med på Young Startup Day 2024

signa upp för vårt nyhetsbrev