HÖGT TRYCK TILL INSPIRATIONSFÖRELÄSNING OCH WORKSHOP

 In Future Retail Lab, Nyheter

Tisdagen 7 maj bjuder eXpression och Future Retail Lab in till en inspirationsföreläsning och workshop under rubriken; hur står vi rustade inför framtiden?

Den fysiska butiken spelar en ny roll för kunden i takt med att stora delar av handeln digitaliseras. Kund och konsumtionsbeteenden förändras och kraven på hållbarhet, ansvarstagande och medskapande är stort hos dagens konsumenter. Nya affärsmodeller, digitala verktyg och ny kunskap är vägen att gå för att möta framtiden och skapa en hållbar handel.

Tillsammans med företag, experter och branschrepresentanter, möts vi för att diskutera möjligheter och utmaningar som digitaliseringen medför. Målsättningen är att få nya perspektiv och ökad förståelse för hur företagen skall rusta sig inför framtiden.

Det finns ett begränsat antal platser kvar och först till kvarn gäller. Anmälan till anna.wikholm@expressionumea.se.

Väl mött!

 Inspirationsföreläsningen med efterföljande workshop genomförs av Magnus Ohlsson från We Hunt for Heads och är ett samarrangemang med Handelsrådet.

Programmet Future Retail Lab är en satsning tillsammans med Svensk Handel via Stiftelsen Köpmannaförbundet och delfinansieras även av EU strukturfonder. Hösten 2019 genomförs en pilot i Umeå, för att sedan öppna upp för ett nationellt intag. 

Kontakt

Annakarin Nyberg,
programansvarig, Future Retail Lab
annakarin.nyberg@expressionumea.se

Anna Wikholm Kjellberg
affärsutvecklare, Future Retail Lab
anna.wikholm@expressionumea.se

 

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search