fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

KLÄDMÄRKE OCH RESTAURANG SAMARBETAR FÖR ATT FÅ FLER ATT CYKLA

KLÄDMÄRKE OCH RESTAURANG SAMARBETAR FÖR ATT FÅ FLER ATT CYKLA

Umeå har idag fyra cykelklubbar med totalt ca 800st klubbanslutna medlemmar. Cyklingen ökar i popularitet och det gäller fantastiskt nog alla åldrar.

Tisdag 10 mars klockan 18:00. Då drar cykeltisdagarna ”Two Wheeled Tuesdays” igång igen. En satsning man gör i Umeå för att få fler att bli klubbansluten cyklist. 

-Vi satsar mycket på barn- och ungdomsidrott i Sverige och det är toppen. Vi vill med dessa tisdagar visa att det finns all möjlighet att fortsätta med idrott hela livet med cykling. För de som passerat gymnasiet är cykeln oftast redan ett redskap man använder. Varför inte använda det ännu mer? Vi har ett helt universitet med unga vuxna, en stad med flera yrkesverksamma vuxna, besökare i staden mfl som kanske inte alla vill träna inomhus. Genom dessa träffar hoppas vi på många spännande möten och att klubbarna får en yta att avdramatisera och visa hur enkelt det är att gå med. Säger Petter Thylin, VD på Tapas.

-Det känns extra spännande så klart att konceptet Tapas och Sigr jobbat med utvecklas tillsammans med klubbarnas behov, och som vi hela tiden bedyrat tror vi att där god mat, människor och cykeln möts på ett naturligt sätt – där vill människor vara. Säger Fredrik Petrusson, Designer på cykelklädesföretaget Sigr som har sitt show room på Tapas.

Umeås fyra cykelklubbar är Gimonäs CK, Obbola IK, Cykelintresset och Stöcke TS Järnet.

För mer information, kontakta:

Tapas: Petter Thylin, VD, 070-3113540, petter@tapasbardeli.se

SIGR AB: Jenny Ferry, VD, 070-2830498, jenny@sigr.cc

Tisdagar att länka till på Facebook event:

https://www.facebook.com/pg/tapasbardeli/events/

Tapas Bike Bar Deli powered by Sigr är ett koncept framtaget i Umeå i den föränderliga världen vi lever i. Vi tror att där god mat, människor och cykeln möts på ett naturligt sätt – där vill människor vara. Vi hoppas inspirera fler till att hitta en livsstil med det vi brinner för.

Sigr som är ett av företagen bakom den här fantastiska satsningen utvecklar sitt företag med stöd av eXpression Umeå.

Nyheter

Musikdrömmen deltar vid Umeå Guitarshow 4–5 maj

Nyheter

Bidra till ett tryggare och mer inkluderande Umeå i sommar

Tio nya kreatörer i vårens startup-program

Nyheter

eXpression välkomnar ny nationell strategi

signa upp för vårt nyhetsbrev