ÖSTENSSON DESIGN STUDIO VÄXER MED NÄTVERK OCH NÅR UT INTERNATIONELLT

 In Creative Corporation, Nyheter

Östensson Design Studio erbjuder företag hållbar exklusiv inredningsdesign och jobbar med både egendesignade lokalproducerade produkter och återbruk.

Vi jobbar high end med ett sofistikerat resultat. Med high end menar jag att det ska vara exklusivt och elegant i kombination med att det är hållbart. Det är vårt ansvar och erbjudande, säger Maria Östensson, grundare och konstnärlig ledare, Östensson Design Studio.

Planerna för 2020 är att Östensson Design Studio ska jobba över landsgränserna, redan nästa fredag ska de iväg på uppdrag till Jordanien och i vår åker de ner till Barcelona för spännande kundmöten och nya uppdrag.

Vi håller på att bredda oss och vill växa internationellt och då vi har en samarbetspartner på plats i Spanien så tänkte vi börja där, men planen är att vi ska ha hela Europa som arbetsfält.

Östensson Design Studio deltar på Investerarforum på Grand den 6 februari med hopp om att bygga ett större nätverk samt knyta nya kontakter och med det öka kännedomen och stärka sitt varumärke.

Kontakt
Maria Östensson
Östensson Design Studio
https://ostenssons.com/

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search