Säljstart av designprodukterna på Designtorget

 In eXpression Design, Nyheter, Press

Produkterna som utvecklats under Summer eXpression har idag, torsdag den 27 oktober säljstart på Designtorget i Stockholm.
– Det känns otroligt roligt att vi får visa upp design som skapats av studenter i Umeå och producerats av lokala producenter för en nationell press, säger Barbro Renkel affärscoach på eXpression Umeå och ansvarig för Summer eXpress programmet.

Media har visat stort intresse för designprodukterna från Umeå och torsdagen på Designtorget på Götgatan 30 i Stockholm inleds med en pressträff där alla designers presenterar sina produkter. Utöver sex stycken designers från eXpression Umeå deltar bland andra Designtorgets VD, Alexandra Wahlqvist och eXpression Umeås VD, Marlene Johansson.

– Jag tycker att det stora mediaintresset visar att eXpression och Umeå är där vi vill och ska vara, det vill säga i absoluta framkanten inom kreativa och kulturella näringar, berättar Marlene Johansson, VD eXpression Umeå.

På pressträffen har media möjlighet att intervjua designstudenterna, följt av en kortare vernissage innan det är dags för säljstart av produkterna i Designtorgets butik och webb.

Länkar

Se alla produkter i broschyren för Summer eXpression 2018 här. 

Se alla produkter på Designtorgets webb här.

För mer information kontakta

Recommended Posts
Kontakta oss

Skicka oss gärna ett mail så svarar vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search