fbpx

PERSIKAMY – ILLUSTRATÖREN BAKOM ÅRETS SUMMER EXPRESSION-LOGO

PERSIKAMY – ILLUSTRATÖREN BAKOM ÅRETS SUMMER EXPRESSION-LOGO

Varje år uppdaterar vi summer eXpressions logotyp, vilket vi ser som en möjlighet att kunna lyfta lokala entreprenörer. Tanken är att låta logotypen leva, gestaltas och skapa mervärde genom att bygga en historia bakom identiteten.

I år har illustratören Jessica Arevärn genom sitt företag Persikamy, fått fria händer att göra en tolkning av logotypen. Ledorden i beställningen var hög kreativitet och med förmågan att sprida glädje och nyfikenhet.

– Jag har lagt fokus på byggstenar av olika slag och gradienter. Mixat om vart annat med tydlig svärta som bas. Cirklarna med utskuren mitt flörtar med formen på nian i numret nitton. Och Pantone färgen living coral ger oss en tydlig anvisning om den färgtrend som väntar oss 2019, säger Jessica.

Hon fortsätter:

– eXpressions önskan om en fri tolkning och stora tillit gav utrymme att skapa denna typiska Persikamy mash-up av färger. Välkommen 2019.

Summer eXpression är ett intensivt sommarprogram inom eXpression där tio unga talanger får chansen att formge och gå från idé till försäljning. Fokus ligger på bruksföremål och kreativitet i nära samarbete med lokala producenter.

 

Kontakta Persikamy:

www.persikamy.se

Nyheter

Hur kan kreativa näringar blicka ut mot omvärlden?

Nyheter

Praktikantvåren avslutad med många nya insikter

Nyheter

Upplev smyckes- och textilkonst på Sjungaregården

Innovationskraft i spåren av coronapandemin

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.