fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Agnes Sjöström tar nya steg med Lyckopodden

Agnes Sjöström tar nya steg med Lyckopodden

Med över 250 avsnitt i bagaget poddar Agnes Sjöström vidare med Lyckopodden, en av Sveriges populäraste podcasts. Agnes har sedan 2021 deltagit i eXpression Umeås affärsutvecklingsprogram eXpress och Creatives. Nu fortsätter Agnes att utveckla sitt företag under varumärket Lyckoverkstan. 

Idag driver jag ett framgångsrikt företag genom en podcast med många intressanta gäster som exempelvis Kay Pollak, Eleine Eksvärd och Anders Hansen. Podden har över 60 000 lyssningar i månaden och är en eftertraktad marknadsföringsplattform för många företag. Jag föreläser också för stora nationella bolag och skolor inom området positiv psykologi och har de senaste åren genomfört populära ”Lyckoresor”, berättar Agnes Sjöström.  

I dagarna lanserade Agnes en uppdaterad webbsida under varumärket Lyckoverkstan. Denna med en ny grafisk profil framtagen av Kajsa Silow. Där finns Lyckoverkstans erbjudanden tydligt paketerade och inom kort uppdateras också hemsidan med en blogg. 

I bloggen kommer jag att djupdyka ner i alla ämnen som berör lycka, välmående och positiv psykologi. Min ambition är att få dela med mig av kunskap och strategier för att förbättra den mentala och känslomässiga hälsan och på det sättet uppå ett lyckligare liv, fortsätter Agnes. 

Nu lämnar Agnes eXpression Umeå och poddar, föreläser och bloggar vidare från Stockholm. 

eXpression Umeå har varit en ovärderlig hjälp när det gäller företagets utveckling, men nu känner jag mig redo att stå på egna ben, avslutar Agnes. 

Vi önskar Agnes stort lycka till! 

Vill du komma i kontakt med Agnes når du henne via Lyckoverkstan.

Foto: Fredrik Ankarsköld

Nyheter

Umeås designframgångar på Stockholm Furniture Fair

Nyheter

Creatives är igång! 

Nyheter

Möt eXpressions nya branschråd

De kan bli årets kulturella och kreativa företag 2024

signa upp för vårt nyhetsbrev