fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Creatives 2024 – här är företagen 

Creatives 2024 – här är företagen 

I oktober öppnades ansökan upp för omgång två av inkubatorsprogrammet Creatives och det står nu klart vilka företag som kommer att vara med på resan. Creatives är ett affärsutvecklingsprogram för entreprenörer inom de kreativa och kulturella branscherna som har en utvecklingsbar produkt prövad mot en tilltänkt målgrupp och marknad. Med start i februari 2024 kommer de 9 företagen att påbörja sin resa mot ett hållbart företagande. 

Många spännande företag har ansökt till den nya programomgången av Creatives och bland de sökande finns en bra mix av branscher och personligheter. En viktig del för att skapa en god dynamik i gruppen. Programmet som pågår fram till februari 2025 (med behovsprövad möjlighet till förlängning) innehåller 14 workshops där branschexperter guidar bolagen i ämnen som exempelvis sociala medier, omvärldsanalys och prissättning. Vidare får bolagen en dedikerad affärscoach, kontorsplats och givetvis bli de en del av eXpressions fina community.  

Vi är nu ett år in i det sedan tidigare uppdaterade och uppskattade inkubatorprogrammet och ser framemot den nya programomgången som startar 2024. Med ett grymt gäng entreprenörer har vi ett mycket spännande år framför oss, säger Per Vågebrant som tillsammans med Anna Wikholm Kjellberg ansvarar för Creatives. 

Creatives 2024:

Läs mer om programmet här! 

Foto: Evelina Rönnbäck

KULTURELLA OCH KREATIVA BRANSCHER

De kulturella och kreativa branscherna är en bred och heterogen sektor med företag inom alltifrån arkitektur, design, mode, scenkonst och spel, för att nämna några. I grunden handlar det om företag som använder eller bygger vidare på konstnärliga och kulturskapande processer, i kärnan av sin affärsidé eller som råvara.

Nyheter

Bidra till ett tryggare och mer inkluderande Umeå i sommar

Tio nya kreatörer i vårens startup-program

Nyheter

eXpression välkomnar ny nationell strategi

Nyheter

Häng med på Young Startup Day 2024

signa upp för vårt nyhetsbrev