fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Umeåföretag får anrik återförsäljare

Umeåföretag får anrik återförsäljare

Nu står det klart att den anrika handelsträdgården Zetas i Stockholm tar in blompressen Ängsfälla i sitt sortiment. Säljstart väntas någon gång i början av oktober.
– Det är ett stort erkännande, säger en glad Karin Holmberg.

Zetas har länge varit en drömåterförsäljare för familjeföretaget Ängsfälla. Att detta nu blir verklighet är ett direkt resultat av att Karin och hennes dotter Elin, som är designern bakom produkten, ställde ut under Formex tillsammans med en rad andra umeådesigners.

–  Zetas har varit en dröm eftersom det är en trädgård med långt arv, vacker miljö och stil och att produkterna alltid är noggrant utvalda. Nu hoppas vi kunna nå fler kunder med blick för design, växter och skapande, säger Karin.

Karin Holmberg, Ängsfälla. FOTO: Beaholmberg.com

Enligt Karin har Zetas uttryckt att de med Ängsfälla vill uppmuntra och väcka intresse för att arrangera och pressa växter.

– Det stämmer ju så bra med Elins intentioner med produkterna. Filosofin vi står på grundar sig i att uppmuntra eget skapande. Att varje Ängsfälla blir en personlig och levande inredningsdetalj, berättar Karin Holmberg.

Ta reda på mer om Ängsfälla på deras hemsida.

Nyheter

De ska göra Umeå mer inkluderande och tryggt

Nyheter

Ta din idé till ett hållbart företag i höst

Nyheter

Nytt projekt med fokus på kulturarv och cirkulära affärsmodeller

Nyheter

De vinner The Golden Seed Award vid Designhögskolan i Umeå

signa upp för vårt nyhetsbrev