fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Ansök till eXpression Design 2021-2022

Under åtta månader tar utvalda talanger en design från idé till prototyp och vidare till en färdig produkt, tillverkad lokalt, i programmet eXpression Design.  

Programmet är en lyckad länsöverskridande satsning mellan eXpresison i Umeå och det kreativa branschnätverket High Coast Creative i Höga kusten. Hitills har 32 företag inom den kreativa näringen tagit sin produktidé från skiss till verklighet med lokal tillverkning. Lokalproducerad design i Västernorrland och Västerbotten alltså. En normbrytande satsning som visar att man kan jobba med design, än var man bor.  
 
eXpression Design erbjuder verktygen och det är du som kreatör som ser till att det blir verklighet. Målet är förutom att kunna ta fram en lokalproducerad produkt, dessutom att växa i ditt entreprenörskap och din förmåga att skapa hållbara samarbeten och nätverk. Syftet är att stärka lönsamhet, hitta nya marknader och utveckla lokal produktion. Det finns möjlighet att som ett senare steg fokusera på internationalisering och gå djupare i en strategisk planering för vidareutveckling. 

Det här är en chans för dig som kreatör som vill växla upp och gå från idé till handlingskraft. 

Läs mer om programmet här.

Ansökningsperioden håller öppet till 13 augusti.

Programstart är 13 oktober 2021.

Info

Eventdatum: 

13 oktober 2021 -
27 maj 2022

Deadline för ansökan: 

13 augusti 2021
Programmet där utvalda talanger under åtta månader tar en design från idé till prototyp och vidare till en färdig lokalt tillverkad produkt.

För mer info

No data was found