fbpx

EXPRESSION UMEÅ OCH FUTURE RETAIL LAB INSTIFTAR NYTT PRIS PÅ HANDELSGALAN

EXPRESSION UMEÅ OCH FUTURE RETAIL LAB INSTIFTAR NYTT PRIS PÅ HANDELSGALAN

Under fredagskvällen gick Kickoffen av staplen inför Handelsgalan i Umeå. Vid kommande Handelsgala 1 februari 2020 hyllas 2019 års vinnare och redan nu går det att nominera företag till det nya priset Årets affärsmodell. På bild ser vi Veronica Ottosson, Ingrids Underkläder som var nominerad till årets butik under nationella Retail Award samtala med programansvarig för Future Retail Lab, Dr Annakarin Nyberg.

Priset Årets affärsmodell tilldelas ett företag som vågar utforska nya affärsmodeller för att möta framtidens möjligheter och skapa en hållbar handel och delas ut i samarbete med eXpression Umeå och Future Retail Lab.

Fram till och med 10 november går det bra att nominera företag till det nya priset på handelsgalans hemsida. Därefter väljer en jury ut vilka som slutligen blir nominerade i de olika priskategorierna, dessa presenteras 26 november.

Handelsgalan Umeå arrangeras av Umeå Handel, Visit Umeå och Umeå Kommun, och har som uppgift att uppmärksamma duktiga företag och personer inom handeln i Umeå.

Innovationskraft i spåren av coronapandemin

Nyheter

Från glitterljuvt till åska i Nathalies nya singel

De tar plats i eXpression Future Retail Lab hösten 2021

Nyheter

Hållbar design stärker den kreativa sektorn i norr

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.