fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Företag hos eXpression

Hem / Företag / Natten
Skulpturen Natten

Natten

Skulpturen “Natten” är en hyllning till de stjärnor som lyser upp vårt himlavalv under det nordiska vinterhalvåret. Mystisk som självaste natten, kan man ana hennes rörelser beroende på från vart i rummet man betraktar den. Skulpturen är framtagen i lagrad akrylglas med tryck och LED belysning. Från sidan upplevs de slipade glasen försvinna i transparens, men ur den bakersta plattan sprids ett ljus för att påminna oss om dess existens. Natten är en glittrande tolkning av det vackraste med mörkret, då vi utan den inte skulle uppleva ljuset. För varje sålt verk går ett bidrag till organisationen “Aldrig Ensam” som jobbar för att motverka psykisk ohälsa. Natten säljs i storleken: 22x33cm i en begränsad upplaga av 10. Vid intresse av större format kan den komma att säljas som unikum i den specifika storleken.

Om formgivaren

Zandra Jungell utbildade sig på The School of Visual Arts i New York inom fotografi. Sedan dess har hon tilldelats priser och ställt ut sina verk, bland annat på Fotografiska museet i Stockholm. Hennes bilder innehåller ofta teman om nostalgi, drömmar, ljus och mörker. Med tillgång till en aktiv inre värld ger hon sig uttryck för den genom kameralinsen.

Zandra Jungell. Foto: Elin Nerpin

Fakta

Namn på produkt: Natten
Producent: Ågrenhuset, Örnsköldsvik
Material: Planprintad akrylglas med LED
Designer: Zandra Jungell
Företagsnamn: Zandra Jungell
Pris: 7400 ink. 12 % moms.

Inlägg om företaget

Övriga företag

Ängsfälla

Ängsfälla, en flerdimensionell inredningsdetalj för växter som inspirerar till skapande och gör det möjligt att spara dina blomsterminnen.

DC SciArt

Illustrationer som gör vetenskap förståeligt.

Design by Björk

Designar och säljer trendiga och praktiska kläder till rullstolsburna där funktion och hållbarhet är i fokus. Kläder som sitter när du sitter.

Kaaos Kaamos

Multikulturell nycirkus med föreställningar och akademiverksamhet.

M en Place

M en place erbjuder strategisk affärsutveckling inom hospitality.

Magda Andersson

Artist och låtskrivare som skapar pop på svenska med rötterna i vistraditionen.

Miss Princified

Vokalist, låtskrivare och musicpreneur med stor kärlek till Prince.

MoMotion

Gör information vacker och rolig genom animerade filmer.

MURAL Arkitektur

MURAL arkitektur är ett arkitekt & designkontor som kombinerar funktionell och modern arkitektonisk gestaltning med lekfulla designprojekt.

Peripheral Works

Byrå inom arkitektur och varumärkesformgivning med bas i Umeå och Norrland som huvudsaklig målgrupp.