fbpx

Från glitterljuvt till åska i Nathalies nya singel

Från glitterljuvt till åska i Nathalies nya singel

Efter en uppmärksammad debut släpper Nathalie Lidqvist idag singeln “Savannen”. Låten har beskrivits som ett glittrigt åskväder och ett facit på hur stämsång och synthar kommer till sin absoluta rätt. Men det är även en låt om evighetsältande och att ständigt vara redo för flykt och strid. Savannen tar sig an livets alla höjder och dalar.

Det här är inget hastverk, det är ett hantverk där varje instrumentinsats, varje oktav och varje ord har en plats och ett syfte. Det är medryckande, dramatiskt, glatt och sorgligt. Precis som själva livet, säger 29-åriga Nathalie Lidqvist, Dikanäs stolthet, i ett pressmeddelande.

Nathalie menar att den nya singeln hjälper oss måla upp bilder som berättar om det svåra och hur det faktiskt känns på riktigt. Om att, för att citera låttexten, “klä sig i sin finaste oro, den med alla mönster på” och hur inverkan från en annan människa kan vara “större än alla städer”.

Nathalie Lidqvist är inte rädd för de stora känslorna eller att sätta ord på dem.

Singeln släpps idag den 18:e juni och finns där musik streamas.

Omslagsfoto: Nathalie Lidqvist

» Följ Nathalie på instagram.

Nyheter

Hur kan kreativa näringar blicka ut mot omvärlden?

Nyheter

Praktikantvåren avslutad med många nya insikter

Nyheter

Upplev smyckes- och textilkonst på Sjungaregården

Innovationskraft i spåren av coronapandemin

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.