fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Frukost med Vkna – Lyft ditt företag genom Inkludering och Mångfald 

Frukost med Vkna – Lyft ditt företag genom Inkludering och Mångfald 

Onsdag 22 november bjuder vi in Johanna Engström, som driver inkluderingsbyrån Vkna, till oss på eXpression. Johanna kommer att dela med sig av sina kunskaper om hur företag kan växa och utvecklas genom att integrera mångfald och inkludering i sina verksamheter. 

Under frukosten kommer Johanna Engström, en framstående expert med lång erfarenhet inom området, att dela med sig av sina insikter och strategier. Johanna, som driver inkluderingsbyrån Vkna, är känd för sitt praktiska och strategiska arbete med jämställdhet och inkludering. Hon kommer att belysa hur företag i regionen kan dra nytta av mångfald för att skapa bättre produkter, öka sin vinst och attrahera kvalificerade kandidater. 

Forskning och fallstudier från framgångsrika företag världen över stödjer dessa insikter. Johanna kommer att diskutera hur företagare i Västerbotten kan tillämpa dessa principer för att expandera och fördjupa sina verksamheter. Dessutom kommer hon att adressera vanliga utmaningar och fallgropar relaterade till mångfald och inkludering i affärsvärlden. 

Det här är ett tillfälle för företagare och entreprenörer i regionen att nätverka och få värdefulla insikter som kan hjälpa till i att ta sina företag till nya höjder. 

När: onsdag 22 november kl.08.00-08.45 
Var: Östra Strandgatan 32, plan 3 

Du anmäler dig här

Nyheter

De ska göra Umeå mer inkluderande och tryggt

Nyheter

Ta din idé till ett hållbart företag i höst

Nyheter

Nytt projekt med fokus på kulturarv och cirkulära affärsmodeller

Nyheter

De vinner The Golden Seed Award vid Designhögskolan i Umeå

signa upp för vårt nyhetsbrev