fbpx

FULLSATT NÄR FUTURE RETAIL LAB BESÖKTE VISIT UMEÅS MEDLEMSMÖTE FÖR HANDELN

FULLSATT NÄR FUTURE RETAIL LAB BESÖKTE VISIT UMEÅS MEDLEMSMÖTE FÖR HANDELN

Tisdag den nionde april var eXpression inbjudna för att informera handlarna i Umeå centrum om acceleratorprogrammet Future Retail Lab. Intresset för satsningen var högt vilket också speglades i det stora deltagarantalet under mötet.

Deltog gjorde bland andra Håkan Gustavsson, representant för Stiftelsen Köpmannaförbundet som har finansierat etableringen av det nationella programmet i Umeå.

Martin Lindfors centrumledare i Umeå var mycket nöjd med den goda uppslutningen bland medlemmarna och såg fram emot den spännande satsningen inom framtidens hållbara handel.

Det här är ett viktigt och bra initiativ för handeln i Umeå och Sverige. Jag ser fram emot att följa utvecklingen av Future Retail Lab och de utvalda bolag som får chansen att vara en del av programmet, konstaterar Martin Lindfors.

Future Retail Lab är en nationell satsning vid eXpression Umeå. Bakom etableringen står Svensk handel genom Stiftelsen Köpmannaförbundet. Annakarin Nyberg och Anna Wikholm vid eXpression Umeå informerade under mötet.

Kontakt

Annakarin Nyberg,
programansvarig, Future Retail Lab
annakarin.nyberg@expressionumea.se

Anna Wikholm,
programansvarig, Future Retail Lab
anna.wikholm@expressionumea.se

Nyheter

Hur kan kreativa näringar blicka ut mot omvärlden?

Nyheter

Praktikantvåren avslutad med många nya insikter

Nyheter

Upplev smyckes- och textilkonst på Sjungaregården

Innovationskraft i spåren av coronapandemin

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.