fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Häng med på Young Startup Day 2024

Häng med på Young Startup Day 2024

Nu kan du säkra din plats till årets viktigaste event för unga entreprenörer i Umeå – Young Startup Day 2024, som arrangeras i Väven den 18 april. Det blir en energifylld eftermiddag med inspiration, lärande och nätverkande. På scenen ser vi bland annat Locker Room Talk, Amanda Matsson och några av finalisterna till priset Årets unga företagare.

Young Startup Day är en årlig höjdpunkt som alltid ger massor med energi. Är du en ung företagare som vill utveckla ditt nätverk och på köpet inspireras av bra förebilder tycker jag verkligen att du ska gå, säger Emil Hägglund från eXpression.

För åttonde året i rad samlar Young Startup Day en mix av föreläsare och entreprenörer som delar med sig av sina resor, utmaningar och framgångar. Bland årets talare ser vi Amanda Mattson, en välrenommerad föreläsare och entreprenör, som kommer att tala om mod och Rogerio Silva, medgrundare av Locker Room Talk, som berättar om hur ett UF-företag kan växa till en nationell verksamhet.

Dessutom tar vi tempen på två av finalisterna till Årets Unga Företagare, som delar med sig av sina bästa råd.

Young Startup Day är en kraftsamling som syftar till att stärka nästa generations företagare.

Se till att säkra din plats idag – förra året var det fullt hus!

Young Startup Day arrangeras varje år för att inspirera till företagande. Nästa generation av entreprenörer är en nyckelgrupp för att Umeå och Västerbotten ska kunna fortsätta att växa. För att förstärka denna utveckling behöver vi ännu fler som startar och driver företag.

Tre inkubatorföretag på nationell topp 100-lista

Nyheter

Open Doors: Upptäck Umeås Kreativa Kollektiv

Nyheter

Häng med oss under designveckan

Nyheter

Kicka igång designveckan på Bygden!

signa upp för vårt nyhetsbrev